Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ομορφιά σας δεν εξαρτάται μόνο από ό,τι περιέχει το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, αλλά και από ό,τι περιέχει το πιάτο σας. Τυχόν ελλείψεις σε απαραίτητα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΣτο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα να φτιάξετε[...]
Πηγή: sintayes.grΓια τους λάτρεις του γαλλικού τυριού , αυτό το burger θα γίνει ένα junk όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αν σε αυτό προσθέσεις πως δεν έχει ιδιαίτερα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΝοστιμότατο αλμυρό κέικ, εύκολο, άρεσε πολύ στους αγαπημένους μου!!! Υλικά: 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι 2 κ.γλ. μπέικιν 1 κ.γλ. αλάτι πιπέρι 4 αυγά ½[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜερικά μυστικά που θα σας λύσουν τα χέρια μέσα στη κουζίνα και θα δώσουν "γεύση" στη μαγειρική σας Συγκεντρώστε κοντά σας όλα τα υλικά: Ετοιμάστε πάντα από[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΕίναι η παραδοσιακή συνταγή της Μυκονιάτικης κρομμυδόπιτας! Συνήθως σρβίρεται σε πανηγύρια. Νοστιμότατη!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: Μισό κιλό αλεύρι. Ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για μπριζολάκια 6 χοιρινά μπριζολάκια 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη σος 1/4 φλιτζανιού τσαγιού αμύγδαλα καβουρδισμένα 2[...]
Πηγή: sidagi.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν θα ψωνίσετε το ψαρονέφρι θα κάτσετε με υπομονή να αφαιρέσετε ότι λίπος έχει μείνει επάνω του και ότι πετσούλα να μείνει καθαρό κρεατάκι. Θα σας το κάνω[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑγαπημένο και εύγευστο πιάτο της Παραδοσιακής μας Κουζίνας και πολλών άλλων λαών, με μεγάλη ποικιλία γέμισης και τρόπους μαγειρέματος. Αποτελείται από βρασμένα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 1 κρεμμύδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια 1 πράσσο (μόνο το άσπρο) 1/2 ματσάκι μαϊδανο 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 αρνί μικρό, 5-6 κιλών 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι Μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο Γαλέτα Βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΕίναι παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας. Τώρα θα μάθουμε αν το φτιάχνουν και αλλού. Το παράδοξο με αυτή τη συνταγή είναι ότι γίνεται με ντομάτα και το ακόμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠροτείνουμε να προτιµήσετε το καπνιστό σύγλινο και λουκάνικα µε πορτοκάλι ή µε πράσο. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr