Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Με αυτό το πιάτο δοκιμάζουμε τη σοφιστικέ πλευρά της μαροκινής κουζίνας. Υλικά 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κιλό αρνίσια σπάλα με κόκαλο και 1/2 κιλό χωρίς κόκαλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ: 1kg ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ 1ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (ΑΠΑΛΗ Η ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ) 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στα στρογγυλά ψωμάκια που κρύβουν ανάμεσά τους ζουμερό μπιφτέκι, τυρί και τόσα χρώματα από κέτσαπ, μουστάρδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε φθινόπωρο τρώγαμε το παραδοσιακό φαγητό της οικογενειακής πατρίδας , της Ανατολικής Ρωμυλίας, τώρα μέρος της Βουλγαρίας. Ήταν το χοιρινό με κυδώνια, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα το Κυριακάτικο μενού μας περιλαμβάνει μία συνταγή από τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες που έχουμε φτιάξει. Όμως είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2 ½ κιλά κρέας κατσικίσιο (σπάλα ή μπούτι), κομμένο σε κομμάτια με τα κόκαλα 1 φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6[...]
Πηγή: sidages.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΣκέφτηκα να σας γράψω μια συνταγή με κυδώνια μια και τώρα είναι η εποχή τους. Έφτιαξα το γλυκό του κουταλιού και κράτησα 2 κίτρινα και ζουμερά για να τα κάνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΘα γλείφετε τα δάκτυλα σας. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλο μοσχάρι σπαλομίτα κομμένο σε κομμάτια όπως ένα σπιρτόκουτο 1 κιλό κρεμμύδια μικρά 2 κρεμμύδια κανονικά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr350 γρ. ribeye ή κόντρα ή σπαλομπριζόλα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. νοστιμιά 2-3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 2-3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα λόγια είναι περιττά, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 8[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία παραλλαγή της κλασικής συνταγής που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Νίκη Τρεσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : για 4 - 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : π[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 2 – 2 ½ κιλά (περίπου) μπούτι ή σπάλα (κουτάλα) αρνίσια, 3 φύλλα δάφνης (ξερά) θρυμματισμένα, 2 κουταλάκια σκόνη σκόρδου, 1 γεμάτο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 500 γρ. χοιρινό (χωρίς κόκκαλα από σπάλα ή μπούτι) κομμένο σε κ ύβους 2 κρεμμύδια ξερά 20 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1 μικρή πράσινη πιπεριά 1 πράσο 50[...]
Πηγή: geusis.blogspot.gr