Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά Ιδανικό πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι 2 ώρες / 4 άτομα 1.5 κιλό αρνί (μπούτι ή σπάλα), με το κόκαλο ή 1 κιλό ψαχνό, σε μερίδες 2 κουταλιές γλυκού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 2 κιλά κρέας αρνίσιο ή χοιρινό χωρίς κόκκαλα 4 κρεμμύδια ξηρά , ψιλοκομμένα 1 κουταλιά σ. πάπρικα γλυκιά 1 κουταλιά σ. ρίγανη αλάτι, πιπέρι 1 μικρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜερίδες: 4 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 800 γραμ.συκώτι αλεύρι ελαιόλαδο τόσο όσο θέλετε εσείς. . αλάτι πιπέρι ρίγανη 1/2 ποτήρι κρασί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικα 1/2 κιλο χοιρινο για τηγανια 1 μικρο κουτακι μανηταρια 1 πιπερια φλωρινης σε χονδρες ροδελες 2 πιπεριες πρασινες στρογγυλες σε χονδρες ροδελες 1 ποτηρι[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr750 γραμμάρια συκώτι μοσχαρίσιο (πείτε στον κρεοπώλη σας να καθαρίσει πετσάκια και ίνες που έχει το συκώτι) 2 λεμόνια το χυμό, μισό ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μελιτζάνα είναι το κύριο λαχανικό της μαγειρικής της Τουρκίας. Από τις μαρμελάδες έως τις σούπες, από το κεμπάπ έως τα μαγειρευτά, χρησιμοποιείται με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami09/10/13 «Μην το πιείτε, λουστείτε» ή κάπως έτσι δεν έλεγε η διαφήμιση του σαμπουάν με μπύρα! Αυτό! Ή περίπου αυτό. Πάντως το θέμα έχει μπύρα σήμερα. Έχω[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: Υλικά γ ια το ζυμάρι: 1 κιλό αλεύρι Χρυσό Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ 500 ml (περίπου) 1 κ.γ. αλάτι Saltic 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (για το βράσιμο του σεϊτάν)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΣΕΤΑ Η παντσέτα τέζα ( pancetta tesa ) είναι ένα είδος παστού αλλαντικού, το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο στην Ιταλία. Θα μπορούσαμε να το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΑΣΟΥΛΟΤΑΒΑΣ Και ενα μακεδονιτικο πιατο, φτιαγμενο με φασολια γιγαντες απο την Καστορια. Ειναι γνωστο και σαν φασολια φουρνου, αλλα εμεις εδω στα μερη μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr