Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 21/09/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό Κλέφτικο στη λαδόκολα Ένα πεντανόστιμο φαγητό. Χοιρινό Κλέφτικο, με πατατούλες και[...]
Πηγή: sintayes.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.com5 πανσέτες χοιρινές 3 μελιτζάνες φλασκές 1 κρεμμύδι μεσαίο (ψύλοκομμενο) 2 ντομάτες μεσαίες 1 1/2 κ.σ πολτό ντομάτας 1 κιλό μακαρόνια χοντρά (αυτά για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1. Σταφύλι Το σταφύλι δικαιολογημένα θεωρείται ο “βασιλιάς των φρούτων”, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α,C και B, σε σταφυλοσάκχαρα και κάλιο. Περιέχει τα[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ανάγκη των χωρικών μετά από μια μέρα στο χωράφι να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, ονομάζεται η Πέμπτη, της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, της Κρεατινής, επειδή αυτήν την ημέρα, στα σπίτια όλης της Ελλάδας ψήνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΜου αρέσουν τα μπιφτέκια, αλλά θέλω να είναι πικάντικα και χωρίς πολλά πρόσθετα. Ιδού, λοιπόν, τα μυστικά των πικάντικων μπιφτεκιών που μου αρέσουν. photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαιρινό δείπνο προσφέρεται για κρύο μπουφέ. Λέω «μπουφέ» όχι με την επίσημη έννοια που σημαίνει δεξίωση, με άσπρο τραπεζομάντηλο που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Συχνά, όταν μιλάνε για μαγειρική, εννοούν μαγειρική για "κόσμο", για ξένους. Σ' όλους μας αρέσει να μοιραζόμαστε φαΐ και κρασί με φίλους[...]
Πηγή: bostanistas.grΙδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο συγκεκριμένο φαγητό προέκυψε απρόοπτα. Δεν είν' απ' αυτά που συνηθίζω. Πολλές φορές ακούω για γίδα βραστή, αλλά δεν είν' απ' τα κρεατικά που μ'[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΠολύ απλό λιτό, εύκολο και νόστιμο το σημερινό φαγητό μας! Μπριζόλες και διάφορα λαχανικά στο φούρνο. Αλλά χωρίς λάδι. Πάρα πολύ εύκολο, για την παρασκευή του[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΓια όσους δε συμπαθούν τα παχιά κρέατα ένα μαγειρευτό (σταμνάτο καλύτερα) με ψαρονέφρι ή άλλο άπαχο κομμάτι (καθαρισμένο χοιρινό ή αρνάκι) ή πουλερικό (φιλέτα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.gr