Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης. Η θέση: Πάνω από τη Σόλωνος, εκεί που αρχίζουν οι μεγάλες ανηφόρες του κοσμοπολίτικου[...]
Πηγή: gastronomos.grΑπό την αλλαντοποιία Στρεμμένου κυκλοφόρησε προσφάτως μετά από δοκιμές χρόνων ένα νέο σαλάμι αέρος φυσικής ωρίμασης από μαύρο χοίρο. Το κρέας προέρχεται από τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο 5 κουτ. σούπας ξινομυζήθρα 1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα από baby σπανάκι ή ρόκα (χωρίς τα κοτσάνια) 120 γρ. νούμπουλο* ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.gr6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 1 ζουμερό κόκκινο μήλο (Τριπόλεως ή Ζαγοράς) 1 μικρό ξυλάκι κανέλας 5[...]
Πηγή: gastronomos.gr30 ml ελαιόλαδο 200 γρ. μανιτάρια λευκά, καθαρισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα σε λεπτά φετάκια 250 γρ. πένες 150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 χωριάτικο λουκάνικο 1 πατάτα 40 ml ελαιόλαδο 4 αυγά αλάτι, πιπέρι δυόσμος ξερός, τριμμένος 100 γρ. κεφαλοτύρι (ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας) Διαδικασία[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό φραγκόσυκα 2 μάνγκο 300 γρ. ζάχαρη 100 ml μέλι 30 γρ. βούτυρο 50 ml ξύδι 1 ξύλο κανέλας 1 αστεροειδής γλυκάνισος 5 γρ. ροζ πιπέρι 2-3 ίνες σαφράν 30 ml[...]
Πηγή: gastronomos.gr1.200 γρ. χοιρινό από μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 3 - 4 εκ. 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο, κομμένο σε κυβάκια 3 - 4 εκ. 30 ml ελαιόλαδο 60 ml ξίδι βαλσαμικό 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 χοιρινά κότσια*, βάρους περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο και την πέτσα (το κάθε κότσι αρκεί για 2 μερίδες) 1/2 κουτ. σούπας ξερό φασκόμηλο, καλά[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 - 6 κιλά αρνί (κατά προτίμηση γάλακτος, από σπάλα και μπούτι), κομμένο σε μερίδες 20 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο μάς αρέσει και αντέχουμε), καθαρισμένες[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 αυγά, προτιμότερο βιολογικά 2 μέτρια χωριάτικα λουκάνικα, προτιμότερο με πράσο, σε φετάκια 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένη και κομμένη σε[...]
Πηγή: gastronomos.grΕκδρομή στο βουνό χωρίς κρεοφαγία γίνεται; Δεν γίνεται! Η θέση: Στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας. Δίπλα από την εκκλησία του Αγ. Γεράσιμου, στην καρδιά του χωριού. Η[...]
Πηγή: gastronomos.gr