Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα!!! Καλοκαίρι και ζέστη πάνε μαζί... κι οι παραλίες το ίδιο και τα μπάνια! Ας τα απολαύσουμε όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του μια και είμαστε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ειδικά καθώς[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι πατάτες είναι, μαζί ίσως με τα μακαρόνια, λατρεμένο φαγητό που πηγαίνει με όλα. Μαζί με το κρέας, ως σνακ, σε ομελέτες ή μέσα σε σούπες… η πατάτα[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr100 γρ σπόροι σιναπιού (σιναπόσποροι) ξανθοί (θα βρείτε στα ράφια καταστημάτων μπαχαρικών) 70 ml ξύδι από λευκό κρασί 80 ml (λίγο πάνω, λίγο κάτω) νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: pandespani.comΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: caruso.grΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.grΤο Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]
Πηγή: caruso.grΚέτσαπ ώριμες ντομάτες πιπεριά φλωρίνης(για χρώμα κ γεύση) πουγκί αρωματικών :δάφνη, μπαχάρι,κανέλα,ρίγανη,θυμάρι. 1σφηνάκι ξύδι (αν είναι δυνατό προσθέστε το[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφράτα , τραγανά, απλά λατρεμένα! Για 30-35 κομμάτια 12 λουκάνικα φρανκφούρτης κομμένα σε τρία μέρη 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Καλοκαίρι και ζέστη πάνε μαζί... κι οι παραλίες το ίδιο και τα μπάνια! Ας τα απολαύσουμε όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του μια και είμαστε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.gr5 συνταγές με πατάτες που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει! Οι πατάτες είναι, μαζί ίσως με τα μακαρόνια, λατρεμένο φαγητό που πηγαίνει με όλα. Μαζί με το κρέας, ως[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑντικαθιστούμε το κόκκινο κρέας με άπαχο λευκό κρέας γαλοπούλας, σερβίρουμε με γευστικά καραμελωμένα κρεμμύδια και δίνουμε στο burger άλλη διάσταση. Πάντα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια από τις δημοφιλέστερες σάλτσες του κόσμου. Η μαγιονέζα συνοδεύει σαλάτες, κρεατικά και φυσικά ψαρικά. Δεν θα χρειαστείς περισσότερα από 10-15 λεπτά για να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html