Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grΜια γλυκόξινη νοστιμιά με πολλές χρήσεις! Η γλυκοκολοκύθα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Μ’ αρέσει σε όλες τις εφαρμογές. Από στοιχείο φθινοπωρινής και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για το μπιφτέκι 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ασπράδι 1κ.σ μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 1 ώρα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΞενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Είχα βρεθεί εκεί πολύ παλιά. Για την ακρίβεια έντεκα χρόνια πριν. Μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου κι ο mr. Papatsita για να με[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠροκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΤο ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 13/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Ντιζόν Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα Ντιζόν. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]
Πηγή: caruso.gr