Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα 500 γρ. ρικότα ή ανθότυρο 2 αυγά 100 γρ. αλεύρι 150 γρ. τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤα κανελόνια (cannelloni) είναι το αγαπημένο φαγητό της μικρής μου κόρης, της Ήβης.Χάρη στην οποία μάλιστα, υπάρχει και αυτό το άρθρο με τις ωραίες[...]
Πηγή: caruso.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτές οι νόστιμες φωλιές λαζανιών γίνονται με γουόν τον και μια φόρμα για μάφινς. Το εξωτερικό τους είναι λεπτό και τραγανό, ενώ το εσωτερικό είναι μαλακό και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕάν είστε σε φάση δίαιτας, απομακρυνθείτε από αυτήν την συνταγή. Γιατί είναι ένα από τα πιο «πλούσια» σουφλέ, με μπόλικα τυριά και θερμίδες, αλλά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑνοιξιάτικο και υπέροχο το μενού μας και αυτή την εβδομάδα!!! Υπέροχες συνταγές για όλα τα γούστα, φτιαγμένες με μεράκι από ανθρώπους που αγαπούν την κουζίνα.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 20 και πλέον χρόνια συχνά κατέφτανε στο σπίτι ένα τεράστιο λουλουδέ κουτί ζαχαροπλαστείου με μικρά γυαλιστερά τραγανά τυροπιτάκια, το καθένα όλο κι όλο δυο[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά ½ κιλό μακαρόνια στριφτά 300 γρ φρέσκα λουκάνικα 250 γρ ανθότυρο (ρικότα) 4 κουταλιές χυμός ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για 6 κρέπες Για τις κρέπες 2 αυγά 3/4 κούπας για όλες τις χρήσεις 3/4 φλιτζάνι νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ: Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Τι είναι; Πώς γίνεται η διάγνωσή του; Τι είναι τα FODMAPs ;[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓλυκά σύκα σε ροδέλες κάνουν την πίτσα μια ολοκαίνουρια εμπειρία! Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα... παρακαλάς να μην τελειώσει ο Σεπτέμβρης για να μπορείς να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροχθές ήταν αργία εδώ στην Ολλανδία και, ω τί μεγάλη έκπληξη, ο καιρός ήταν και πάλι χάλια. Ήταν αυτός ο καιρός που σε κάνει να θες να μείνεις στο κρεβάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ζυμαρικά | χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.γ. ελαιόλαδο 450 γρ. χοιρινός κιμάς αλάτι πιπέρι 1.σ. σπόρους[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr