Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Αφράτοι κεφτέδες με τσίπουρο και δυόσμο Οι κεφτέδες με τσίπουρο είναι γνώριμο πιάτο. Κάθε ανάλογο φαγητό όταν ξανακάθεται μετά από καιρό στο τραπέζι μοιάζει[...]
Πηγή: pandespani.comΟ panther03 από το μπλογκ Μπάλος , μας έστειλε την παρακάτω συνταγή. Επειδή πολλές φορές μας στέλνουν συνταγή φίλοι του μπλογκ που δεν είναι μέλη, σκεφτήκαμε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια το ρολό του κιμά θα χρειαστούμε 300 γραμμάρια κιμά από μοσχάρι 300 γραμμάρια κιμά από χοιρινό 1 αυγό 5 φέτες ψωμί 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grNηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 διαφορετικές συνταγές Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για νηστίσιμα κεφτεδάκια, νόστιμα και διαφορετικά. Κεφτέδες θαλασσινών 500[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα παραδοσιακά σουτζουκάκια της μαμάς! Μυρωδάτα, λαχταριστά... απλά πεντανόστιμα! Φτιάξτε τα και ικανοποιείστε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους... Υλικά:[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr4 συνταγές για Nηστίσιμα κεφτεδάκια Κεφτέδες θαλασσινών ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια 500 γρ. χταπόδι 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠριν καιρό είχα την τύχη να κερδίσω δύο φακελάκια με μείγματα Μπαχαρικών Γουμένισσας σ΄ένα giveaway της φίλης Marion που διαχειρίζεται το εξαιρετικό blog[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grH φίλη μας η Μέτη , αφού περιηγήθηκε αρκετές μέρες στο διαδίκτυο, μάζεψε διάφορα tips, που κάνουν την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη, και τα μοιράζεται μαζί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr