τορτελινια φουρνου αργυρω | κριτσινια ευκολα | μαριναδα για χοιρινο στο φουρνο | γαλοπουλα γεμιστη βεφα | χοιρινο κομματι στο φουρνο | ψαρονεφρι αργυρω μπαρμπαριγου | γλυκο πορτοκαλι βεφας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ραδικια πλιγουρι αντιδια

Βρέθηκαν 65 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Υπόσχεση ...για γεύσεις Αυγούστου 2012

Έχοντας δώσει την υπόσχεση ότι θα επανέλθω, σε θέματα και προσωπικές κρίσεις (και ελπίζω να μου επιτρέπεται αυτό) για τα όσα πια δοκιμάσαμε και γευτήκαμε σε[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Paella valenciana, από το εστιατόριο Mayor

Andar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σουπιές στιφάδο

Κλασικά κυριακάτικα φαγάκια της σαρακοστής, τα πιάτα με θαλασσινά. Αντί κρέατος, έχουν την τιμητική τους οι σουπιές τα καλαμάρια τα χταπόδια και οι γαρίδες.[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κοπή πίτας του Sin Radio

Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ,[...]

1 κιλό μεγάλα, φρέσκα καλαμάρια, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 2 πράσα, ψιλοκομμένα 3 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο 4 σκελίδες[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικα

Υλικά: Για 2-4 άτομα 350 γραμμάρια μακαρόνια για σπαγγέτι 400 γραμμάρια καλαμαράκια καθαρισμένα 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες 350 γραμμάρια ντομάτες[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κοχύλια & καλαμάρια, μες την Άνοιξη του Χειμώνα[...]

Καθώς ο καιρός μοιάζει να μας περιπαίζει (αν και φαντάζομαι ότι θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά τούτα τα τερτίπια του τον Μάρτη & τον Απρίλη) είπα να κάνω μια[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Paella Bernabeu

Η συνταγή της μανας της φίλης μου, της Κυρίας Μπερναμπεου που την Αλμερίαν της Ισπανίας. Θέλεις 10 γαρίδες καθαρισμένες 200 γρ. Καλαμάριν τριφερόν, η χραπόδι[...]

Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr
Bolos de bacalhau/Ψαροκροκέτες

Το Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]

Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ,[...]

1 κιλό μεγάλα, φρέσκα καλαμάρια, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 2 πράσα, ψιλοκομμένα 3 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο 4 σκελίδες[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Φάβα παντρεμένη με χταπόδι στιφάδο (ή στιφάδο[...]

Όσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Στιφάδο νηστήσιμο μελιτζάνας,  ή

Χ ωρίς λάδι ναι, χωρίς αλάτι όμως; Με το τέλος των Απόκρεω και με την Καθαρά Δευτέρα , ξεκινά η περίοδος νηστείας, για την προετοιμασία, κυρίως εσωτερική, για[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Γαρίδες γιουβέτσι

Ένα νηστίσιμο κυριακάτικο πιάτο! Το κυριακάτικο φαγητό ήταν ανέκαθεν ιεροτελεστία για την ελληνική οικογένεια. Πάντα ετοιμασμένο με περισσότερη φροντίδα από τα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του[...]

6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy