Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Έχετε φάει ποτέ γλυκοπατάτα; Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Προσωπικά δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ ενώ στο εξωτερικό τη χρησιμοποιούν αρκετά στο φαγητό τους. Η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑν βρείτε πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή τότε... να μου το πείτε! Δεν το πίστευα όταν τη δοκίμαζα ότι το λάχανο, που δεν το έχω σε εκτίμηση, θα ήταν τόσο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌταν αντίκρισα αυτό το ξύδι στα ράφια του σούπερ μάρκετ δεν μπόρεσα να αντισταθώ! "Θα το πάρω", είπα, "και θα δω τι θα το κάνω!". Και όπως όλα τα πράγματα ...[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤετάρτη, 23 Μαϊου 2012 Βραδιά γευσιγνωσίας των Greek Fodd Bloggers απόψε, με αρκετό και καλό κόσμο. Η χαρά μου ήταν μεγάλη που θα συμμετείχα σε αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠριν από λίγες μέρες δέχτηκα με μεγάλη χαρά μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόσκληση. Η πρόσκληση περιελάμβανε ξενάγηση στις κεντρικές αποθήκες του ΑΒ[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠρόσφατα είχα μία συζήτηση σχετικά με τη χρήση της μαγειρικής σόδας στα φαγητά και με πληροφόρησαν ότι η μαγειρική σόδα προκαλεί καρκίνο. Απόρησα και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠροσωπικά, με τις πατατούλες αυτές συνόδευσα ένα νόστιμο φιλέτο ξιφία που είχε κάνει ο άντρας μου, ψητό, με τα χεράκια του. Αυτό μου έδωσε το χρόνο να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ μαμά της καλής μου κουμπαρούλας, βέρα Κερκυραία, με φίλεψε με ωραιότατα κουμ κουάτ κατά την επιστροφή της από το νησί. 'Ελα, όμως, που έγω ούτε τα είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤις προάλλες είδα και σελινόριζα στη λαϊκή μου -πραγματικός θησαυρός βιταμινών και ποικιλίας αυτή η λαϊκή, τελικά-, και κάτι γιαγιάδες την αγόραζαν με πολύ[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι μιας και ως γνωστόν οι άντρες θέλουν πάντα ένα κρεατικό στο τραπέζι τους, δεν μπορούσα να αφήσω τα αχνιστά ρεβυθάκια μου δίχως ένα συνοδευτικό. Ανοίγω ,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν το συκώτι και θέλουν διαφορετικούς τρόπους να το γευτούν αλλά και για όσους δεν το αγαπούν και τόσο αλλά θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι κάτι σαν μύθος για τους Έλληνες. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή τη συνταγή και η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠολλές ιδέες έπεσαν στο τραπέζι για τη “συνταγογράφηση” αυτού του αγριογούρουνου αλλά εγώ επέμενα οπωσδήποτε να το συνδυάσω με σάλτσα cranberry .[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚι εκεί που βρισκόμουν μεταξύ σκούπας και σφουγγαρίστρας έπρεπε να μαγειρέψω κιόλας το ωραιότατο κατσικάκι που βρισκόταν μέσα στο ψυγείο μου. Τι πιο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΘα μου πείτε «Και ποιος δεν ξέρει να κάνει κεφτέδες;». Κι όμως ο κεφτές θέλει τη μαεστρία του! Ξεκινάμε με μισό κιλό κιμά και τον βάζουμε σε ένα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr