Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Mενού Χριστουγέννων 2016 Το μενού Χριστουγέννων 2016 ταξιδεύει σε πορεία τεθλασμένη. Βολτάρει πάνω στα νόστιμα στοιχεία απ’ τις κουζίνες της Μεσογείου κι[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr...για τη ζύμη των κουραμπιέδων 350 γρ. αιγοπρόβειο βούτυρο, από βαζάκι (κατευθείαν από το ψυγείο, να είναι κρύο και στερεοποιημένο) 80 γρ φυτίνη 160 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1. Σταφύλι Το σταφύλι δικαιολογημένα θεωρείται ο “βασιλιάς των φρούτων”, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α,C και B, σε σταφυλοσάκχαρα και κάλιο. Περιέχει τα[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΦίλοι μου, θα έχετε ήδη καταλάβει ότι οι αναρτήσεις μου ακολουθούν πάντα τις απορίες σας. Η απορία που διάβασα 2 φορές σήμερα και πολλές φορές στο παρελθόν,[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisMπαίνω προ ημερών στην κουζίνα και βλέπω την ‘Ετνα (η τζούνιορ της οικογένειας) ανεβασμένη στη μικρή σκάλα, να επιδεικνύει με ύφος περισπούδαστο στη νταντά μας[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ: Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Τι είναι; Πώς γίνεται η διάγνωσή του; Τι είναι τα FODMAPs ;[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grγια τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη 2 κ.σ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: cooklos.grΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς γεννιέται μια νέα συνταγή; Πώς διαφορετικά υλικά παντρεύονται με επιτυχία, πρώτα στο μυαλό και μετά στην κατσαρόλα; Αρκετές φορές έχω αναρωτηθεί πάνω στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Mussel pop-ups 10 μύδια με το κέλυφος 40 γρ. χτένια 10 γρ. φινόκιο ψιλοκομμένο 5 ml ελαιόλαδο 40 γρ. μάγκο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 φύλλα ρόκα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο μπάχαρι ειναι από τα μπαχαρικά που χρησιμοποιώ πιο συχνά στην κουζίνα μου... Μου φαινεται πως δεν εχει ιδιαίτερα εντονη γεύση, αλλά νοστιμίζει πολύ το[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΉρθε η ώρα να σας κεράσω σας το είχα υποσχεθεί!! Με την ευκαιρία να σας ευχηθώ και καλό μήνα!!! Πριν φύγω για διακοπές είχα πάει μια μικρή βόλτα σε γνώριμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σάλτσες δίνουν γεύση στα στεγνά κρέατα στο γκριλ, στα σνίτσελ ή στα φιλετάκια μας. Μια κλασική συνταγή είναι η άσπρη κρέμα με κρέμα γάλακτος που γίνεται σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μνήμη είναι πολύ παλιά, σχεδόν έχει ξεθωριάσει. Δεν θυμάμαι πώς έγινε και βρεθήκαμε καλεσμένοι σε μια μακρινή θεία μου από την Κάρπαθο. Ήταν πάλι κάποιο[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 μπουτακια γαλοπουλας (ζητηστε απο τον κρεοπωλη σας να σας τα ξεκοκαλισει). 50 γραμμαρια μαυρες σταφιδες 600 γραμμαρια καστανα ψημενα και καθαρισμενα 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com