Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Για τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι επιτέλους φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2015,τον Δεκέμβρη! Τα σπίτια μας στρώθηκαν, στολίστηκαν και περιμένουν με χαρά την νέα χρονιά. Οι περισσότερες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔείτε το επεισόδιο: food.pathfinder.gr Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ήταν finalist στο τελικό του πρώτου τηλεδιαγωνισμού Top Chef στην Ελλάδα το 2010. Τον συναντήσαμε[...]
Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΥΚΟ Θα μου πειτε βεβαια, οτι το οσομπούκο, δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο στην Ελλαδα. Το οσομπουκο ειναι ενα "φτωχικο"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι να που φτάσαμε στο τέλος του Γενάρη... 'Ενας νέος μήνας ξεκινά και φέρνει μαζί του την τρελή Αποκριά!!! Δυστυχώς φέρνει μαζί του και άλλο κρύο, κι άλλες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr