μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | ευκολο τσιζκεικ με digestive
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

TheChefs | Nourloglou Michalis [CHF_0003]

Οδηγιες

Δείτε το επεισόδιο: food.pathfinder.gr Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ήταν finalist στο τελικό του πρώτου τηλεδιαγωνισμού Top Chef στην Ελλάδα το 2010. Τον συναντήσαμε στο abovo, στο Κεφαλάρι όπου μας μίλησε για την μαγειρική τέχνη και μας ετοίμασε ραβιόλι γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα, πουρέ μελιτζάνας, ντομάτα και γιαούρτι. Το «Abovo» είναι το πρώτο εστιατόριο που υπογράφει ως σεφ καθώς έχει εργασθεί ως Private chef σε θαλαμηγό ναυτιλιακής εταιρίας, chef στο εστιατόριο «El Bandoneon», sous chef στο εστιατόριο «Πιλ-Πουλ», υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου στην Αίγλη Ζαππείου, υπεύθυνος των γλυκών Pierre Herme στη βιομηχανία Kayak AE, υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου στο Εστιατόριο «Nabuco» στην Εκάλη, ενώ έχει εργαστεί ακόμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Ηριδανός» και στη «Σπονδή».

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία