Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 112 συνταγές
Αυτόν τον πουρέ τον είχα τσεκάρει από καιρό.Πάντα κάτι άλλο έβγαινε στην μέση και το άφηνα στην άκρη.Κακώς το ομολογώ. Έχοντας πάρει άδεια από τον Γαργαντούα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μεγάλωσε στην Πάρο. Στο νησιώτικο εορταστικό τραπέζι πρωταγωνιστούσε το γεμιστό κουνέλι, το πατούδο: η καλή σχέση με τις παιδικές της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχω αναφέρει πολλές φορές ότι η Ερυθρά θάλασσα είναι ένας καταπληκτικός ψαρότοπος και τα εδώ ψαράδικα φέρνουν ό τι αγαπά η ψυχή σου. Δεν ξέρεις τι να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧορταστική, θερμαντική, εύκολη και κυρίως εποχική σούπα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πόδι μοσχαρίσιο τεμαχισμένο από το χασάπη μας 1 κοιλιά μοσχαρίσια 1 κρεμμύδι ξερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕυκολη και γρήγορη Τι χρειαζόμαστε: 1 Κουνέλακι 2 μεγάλα κρεμύδια 4 πατάτες 1 σκελ σκόρδο αλάτι-πιπέρι 2 λεμόνια 1 πορτοκάλι λάδι Αφου πλήνουμε το κουνελάκι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμούμαι ακόμη το χωριάτικο σπίτι των νηπιακών μου χρόνων. Τους κρύους και μουντούς χειμωνιάτικους μήνες, είχε πολύ χρώμα στο πάτωμα. Και στους τοίχους.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κουνέλι με λαχανικά και τυρί , τυλιγμένο στη λαδόκολλα και ψημένο στο φούρνο, (ειδικά σε ξυλόφουρνο), είναι ένα από τα φαγητά, που όποιος το δοκιμάσει μια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι ψησταριές της Σεγκόβια (asadores) είναι φημισμένες: καθεμία έχει το δικό της ξυλόφουρνο, όπου ψήνονται τα lechones, τρυφερά και πεντανόστιμα γουρουνάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]
Πηγή: pandespani.comΧθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Γεμιστή γαλοπούλα Χριστουγέννων ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 341kcal ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 36γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 28γρ. ΛΙΠΟΣ: 8.3γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 65.12mg YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ=90γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 6-8 άτομα ½ κατσικάκι 4 κιλών (από τη μέση προς το λαιμό) 1 συκωταριά ψιλοκομμένη 300 γραμμάρια βούτυρο 3-4 κλωνάρια δενδρολίβανο 350 γραμμάρια ρύζι τύπου[...]
Πηγή: sidagi.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr