Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κλ.[...]
Πηγή: argiro.gr3/4 φλ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή κονκασέ 250 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΛίγο αλεύρι για το γλασάρισμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φέτες μοσχαρίσιο κότσι 1 ξερό κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 2 πομοντόρια 1 φλ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.groσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.com–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κρεμμύδι είναι ίσως το πιο απαραίτητο λαχανικό στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά σπανίως πρωταγωνιστεί σε πιάτα. Στις περισσότερες συνταγές δανείζει τη σπιρτάδα[...]
Πηγή: caruso.grΜια νοστιμότατη και πολύ αρωματική σπιτική σάλτσα, να μας περιμένει έτοιμη, όποτε τη χρειαστούμε, μέσα στο βαζάκι της, είναι θείο δώρο! Την κατάλληλη στιγμή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜισό κιλό γίγαντες 6 μεγάλες ντομάτες τριμμένες 2 μεσαία καρότα σε ροδέλες 1 σέλερι σε φέτες 2 μέτρια κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτ. πελτέ ντομάτας 4[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr100 γρ. σουτζούκι πολίτικο 4 αυγά 40 γρ. αλεύρι up 1 ντομάτα πομοντόρο ροδέλες 2 μαρουλόφυλλα 40 γρ. μαγιονέζα 20 γρ. σουσάμι Αλάτι, πιπέρι [...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΟ καλός φοιτητής σήμερα δεν έχει χρόνο. Σχολή, sms, παρέες, έρωτες, εργασίες, café, μπαράκια... Δεν έχει επίσης και λεφτά, καθώς το γονεϊκό πορτοφόλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜέχρι σήμερα δεν είχα επιχειρήσει να φτιάξω χοιρινή τηγανιά στο σπίτι. Ο λόγος; Όποτε την παράγγελνα στις ταβέρνες ερχόταν ένα μικρό πιάτο με κρέας για[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι κάτι σαν μύθος για τους Έλληνες. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή τη συνταγή και η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτες λιαστές ντομάτες ντοματίνια πομοντόρι σκόρδο κρεμμύδια αλάτι - πιπέρι πράσινες και κόκκινες πιπεριές καρότα βασιλικό [...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό τότε που πρωτοφάγαμε με την Fyllosophie τη συνταγή μου για αρνάκι στον φούρνο (που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στο pandespani), μου έλεγε ότι της αρέσει[...]
Πηγή: pandespani.com8 κιοφτέδες, από τους ανατολίτικους της KΡΙΣΤΑ, περί τα 600 γρ 1 μεγάλο κρεμμύδι 30-40 γρ. βούτυρο για το τσιγάρισμα των μπιφτεκιών, περί τα 500 ml ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυριακή μεσημέρι! Το κλασσικό ψητό κρέας στον φούρνο, είναι μια πολύ καλή λύση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Δεν θέλει πολλά-πολλά και συνήθως αρέσει στους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα χοιρινά σνίτσελ είναι ένα από τα αγαπημένα μου κρεατικά, καθώς μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα μαλακά κάτι που αρέσει στα παιδιά και ταυτόχρονα μπορείς να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή κιλότο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι (750 ml) λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή[...]
Πηγή: argiro.gr