Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Κι όμως το ψητό αρνάκι σου μπορεί να γίνει εκλεκτός μεζές για ούζο ή μπίρα. Ψιλόκοψε το και ετοίμασε απολαυστικά μυρωδάτα κεφτεδάκια, σερβιρισμένα σε σος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι μαγειρικές νοστιμιές ενίοτε προκύπτουν σε καταστάσεις οξύμωρες, όταν κρατάς έτοιμο, σχεδόν στο χέρι το πιρούνι για να φας, χωρίς όμως να θες και πολύ να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]
Πηγή: caruso.grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, κρεας, μοσχαρι, συνταγές, συνταγές για δείπνο February 10, 2014 Το σοφρίτο, μαζί με τη παστιτσάδα και το[...]
Πηγή: caruso.gr26/5/16 Δροσερά φασολάκια με σουσάμια και μαρινάτα φιλετάκια για σήμερα. Το πιάτο είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από τον τίτλο του. Απλά ρίξτε μια ματιά.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 4 λουκάνικα αγριόχοιρου (ή και άλλα) 4 φραντζολάκια 1 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά ή ανανά κονσέρβας στραγγισμένο από το σιρόπι του 2 –3 κ.σ. κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠάντα ήθελα να παρευρεθώ σε ένα σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής. Την ευκαιρία αυτή μου την έδωσε το σάιτ οι Συνταγές της παρέας , που κληρώθηκα να[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈρευνα : Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες (photos) Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς διαιτολόγους που ασχολούνται με την προαγωγή[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑυτή την συνταγή την βρήκα στο Men's Health magazine τύχαια καθώς το ξεφύλλιζα. Είναι πεντανόστιμη, εντυπωσιακή, διαφορετική, γρήγορη, έχει πολύ λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grYλικά για 4 άτομα 3 κουτ σούπας σησαμέλαιο 450 γραμ χοιρινό φιλέτο κομμένο σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό μοσχάρι (ελιά) ή αρνί ή 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου (και τα δύο μισά) 7-9 φλυτζάνια (γύρω στα 2 λίτρα χονδρικά) κρύο νερό για το μαγείρεμα του κρέατος 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε μενταγιόν 12 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς το κουκούτσι 3/4 φλιτζ. κόκκινο κρασί 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.gr800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μενταγιόν Άσπρο & μαύρο σουσάμι Για τη σάλτσα 250 ml. Ζωμό κοτόπουλου 30 γρ. ταχίνι 80 γρ. Κατίκι Δομοκού 150 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 2 άτομα): Παϊδάκια αρνίσια ή μπριτζόλες (περίπου 600 γρ) 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 2 φλυτζάνια τσαγιού σπορέλαιο χυμός 1 πορτοκαλιού [...]
Πηγή: greekcook.gr7/2/16 Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια στη γκριλιέρα σερβίρουμε σήμερα για ένα υγιεινό πιάτο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Για να αλλάξουμε λίγο από τα κλασικά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣας έχει τύχει ποτέ να είναι σκληρά τα παϊδάκια στα κάρβουνα;Ε λοιπόν εμένα μου έτυχε. Από το ίδιο κρέας είχα περίσσευμα (αμαγείρευτο).Τώρα ,σκέφτηκα,αν το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓια τα γιουβαρλάκια: 1 ποτήρι ρύζι μπασμάτι 2 ποτήρια ζωμό λαχανικών ½ ματσάκι άνηθο λίγη μέντα 1 μικρό κρεμμύδι 1-2 χούφτες καθαρισμένο ηλιόσπορο Για τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr750 γρ αρνί χωρίς κόκαλα 1 ½ κ/κι Garam Masala 1 πρέζα χοντρό αλάτι 3 κ/λιές αλεύρι από Αραρούτι/ μαραντάμυλο (arrowroot) 1 κ/κι Turmeric 1 – 2 κ/κια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.com