Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Υλικά 1.5 φ. τσαγιού φακές 2 σκελίδες σκόρδο 2 παξιμάδια για ντάκο αλάτι λάδι πιπέρι κύμινο αλεύρι (όσο και αν χρειάζεται...) Σάλτσα... 1/2[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΝέα εβδομάδα, νέα διάθεση ...άλλωστε μην ξεχνάτε στο χέρι μας είναι να φτιάχνουμε την διάθεσή μας... γιατί εάν δεν το κάνουμε εμείς, μην περιμένετε από κανέναν[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜαζί με το γαστριμαργικό οδοιπορικό στην Κρήτη, θα ήταν παράλειψη νομίζω να μην αναφερθώ σε δυό μαγαζιά που ανακαλύψαμε τελευταία και μας εντυπωσίασαν τόσο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 με 1,5κ. χοιρινό ρολό (από μπούτι ή σπάλα) 2 φινόκιο (μαραθόριζες) 6 μεγ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες λάδι, λεμόνι, αλατοπίπερο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΠριν από κάθε ελληνικό φαγοπότι, υπάρχει πάντα η “ιεροτελεστία” των μεζέδων. Στρώνουμε το τραπέζι, βγάζουμε τα τσίπουρα και τις μπύρες και φυσικά δεν λείπουν[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr120 γρ. γλιστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές, μπορούμε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 100 γρ. μηλόξιδο 5 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500γρ γλυστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές.. μπορείτε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 200γρ μηλόξιδο 20γρ χοντρό αλάτι 10γρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή σας εβδομάδα!!! Εντελώς φθινοπωρινός ο καιρός,οι βροχούλες μας επισκέπτονται τακτικά και η θερμοκρασία αρχίζει να ''πέφτει''. Καιρός για[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαθώς σιγά-σιγά ο φετινός Αύγουστος μας αποχαιρετά, θέλουμε δεν θέλουμε μπαίνουμε και πάλι στην καθημερινότητά μας, προετοιμαζόμενοι για τα όσα θα μας φέρει το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΧθες το απογευματάκι, όταν γύρισα από τη δουλειά είχα το γνωστό προβληματισμό της τεμπέλας που δεν έχει φροντίσει για το φαγητό της ημέρας (όπου "τεμπέλα"[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.) Η αντράκλα ή γλυστρίδα ή τρεβλό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό χορταρικό που φύεται σε λαχανόκηπους και μπορεί να αποτελέσει μια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grAυτή η χωριάτικη με την παράδοξη (λόγω κρόκου αυγού) βινεγκρέτ φέτας και τα κρεατοτυρένια κεφτεδάκια, που αρωματίζονται με τη λουίζα, είναι κάτι ανάμεσα σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦυσικά και άλλαξα γνώμη. Είχα προβλέψει μια ωραία σούπα με τα μανιτάρια μου, σαν κι αυτή , που την αγάπησα παράφορα όταν την πρωτοέφτιαξα. Αλλά υπάρχουν και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr