Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑναρτήθηκε στις 30/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι “οσομπούκο” Μια συνταγή για ένα υπέροχο μοσχαράκι “οσομπούκο” με απαράμιλλη γεύση.[...]
Πηγή: sintayes.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.gr4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2-3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 2 κ.σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. σέλερι[...]
Πηγή: sidages.grΔεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα Για το osso buco 4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 1 μπούτι αρνίσιο, γύρω στα 2 ½ τουλάχιστον κιλά (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να βγάλει το κόκαλο από την κνήμη και πάνω (το μηρό)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια ψητά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτάκι μπύρα 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κρεμυδι στα τέσσερα 2-3 σκελίδες σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 κότσια απο αρνί 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (μέτρια κομμένα σε χοντρές φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι 1 φλ. ζωμό κότας ή βοδινού 2 κ.σ[...]
Πηγή: argiro.gr