Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Καλή σας μέρα! Φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος του Οκτώβρη!!! Ακόμη ένας μήνας του φθινοπώρου μας αποχαιρετά ή μήπως τον αποχαιρετάμε εμείς;;; Θα μου πείτε και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας γνωστός μου που μόλις άρχισε να διαβάζει το blog, με ρώτησε τις προάλλες αν είμαι χορτοφάγος. Αν και ξαφνιάστηκα, είναι εμφανές γιατί με ρώτησε. Έχω ν'[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1/2 μικρό αρνί ή κατσικάκι {3 1/2 κ. περίπου } 5 σκελίδες σκόρδο 2 κιλά πατάτες κομμένες σε χοντρές φέτες ή κυδωνάτες 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη 2 λεμόνια,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθημερινό φαγάκι σήμερα, κι ας έρχεται αύριο Κυριακή. Μετά από την κρεοφαγία των προηγούμενων ημερών, την τελευταία εβδομάδα είπαμε τα φαγητά μας να είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι (ελιά) ή αρνί ή 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου (και τα δύο μισά) 7-9 φλυτζάνια (γύρω στα 2 λίτρα χονδρικά) κρύο νερό για το μαγείρεμα του κρέατος 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι πιο ωραίο να κάνουμε τραπέζι στους αγαπημένους μας και να σερβίρουμε από ένα πουγκάκι τέτοιο στον καθένα. ΄Οχι μόνο εμφανισιακό , αλλά θα μουγκρίζουν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr