Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ένα ακόμη pop-up εστιατόριο του Cucina Caruso με γιορτινή διάθεση και κεντρικό χορηγό το αγαπημένο Lurpak, ετοιμάζεται για την Πέμπτη 7/12 ως και την Κυριακή[...]
Πηγή: caruso.grΧοιρινό λίπος με μήλο Σμάλτς Υλικά 400 γρ. χοιρινό λίπος 400 γρ. παχύ μπέικον (όχι καπνιστό) 250 γρ. κρεμμύδια 250 γρ. ξινόμηλα αλάτι τριμμένος δυόσμος[...]
Πηγή: greekouzina.grΠρώτη συνταγή γι' αυτή τη χρονιά και θέλω να ξεκινήσω με κάτι υγιεινό. Με μια σαλάτα. Μια σαλάτα νόστιμη, δροσερή και ιδιαίτερη. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο χοιρινό και τα μήλα είναι προφανές πως ταιριάζουν ιδανικά, καθώς το νόστιμο, λιπώδες αλλά σχετικά ουδέτερο γευστικά χοιρινό, ζητά να συνευρεθεί σε πιάτα με[...]
Πηγή: caruso.grΔεν έχω πάει μέχρι τώρα στη Γερμανία, όμως με αυτή τη συνταγή ταξιδεύω με μιας, έτσι απλά και νόστιμα, στην περιοχή του Ρήνου! Eύκολη, πεντανόστιμη, με απλά[...]
Πηγή: magiacook.grΚαλή σας μέρα! Φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος του Οκτώβρη!!! Ακόμη ένας μήνας του φθινοπώρου μας αποχαιρετά ή μήπως τον αποχαιρετάμε εμείς;;; Θα μου πείτε και ποιά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο (σχεδόν) καθιερωμένο κυριακάτικο πιάτο μας σήμερα είναι συνταγή της πολύ καλής φίλης του blog μας, Παυλίνας. Η Παυλίνα είναι εξαιρετική μαγείρισσα και όταν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος του Οκτώβρη!!! Ακόμη ένας μήνας του φθινοπώρου μας αποχαιρετά ή μήπως τον αποχαιρετάμε εμείς;;; Θα μου πείτε και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr..τραπεζι γιορτης..της δικης μου γιορτης και του πατερα μου.. στελλα και στελιος.. σαν Βορειοι λοιπον..(ασχετα εαν η καταγωγη ειναι απο Κρητη.. οταν λεμε πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤα λες και μπέργκερ. Είναι φαγητό χειμωνιάτικο, με λεπτή γεύση, που την δίνει το κόκκινο, γλυκόξινο και πικάντικο λάχανο. Αλλά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια[...]
Πηγή: bostanistas.grΣουηδέζικα σουβλάκια με συκώτι Υλικά 400 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο δυόσμος μαύρο πιπέρι-αλάτι 150 γρ. μπέικον κομμένο σε λεπτές φέτες 3 μικρά ξινόμηλα 12[...]
Πηγή: greekouzina.gr