Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Σκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα σας προτείνει: Τη δική της συνταγή για Γίγαντες ψητούς στο φούρνο. Όπως σας έχω αναφέρει στο άρθρο μου στην εισαγωγή, η μαγειρική θέλει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΩ, ναι! Πουρές κολοκύθας για σήμερα θα συνοδέψει το χοιρινό κότσι μας αλλά δεν έχει καμία ντροπή να συνοδέψει κι άλλα ψητά κρεατικά μας. Δεν σας κρύβω ότι όταν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο αρωματισμένο ελαιόλαδο μπορεί να αποτελέσει ένα ωραιότατο ορεκτικό σερβιρισμένο με μπουκίτσες παξιμάδι ή μικρά ψωμάκια, αλλά μπορεί επίσης να αρτύσει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓίγαντες με λουκάνικο χωριάτικο Άτομα: 5-6, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 15′, Κόστος: 4,50€ ΥΛΙΚΑ: 300 γρ. γίγαντες 240[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο κεφαλόπουλο, σε μας, τους βόρειους και τους μικρασιάτες, είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι. Από αυτό προέρχονται δυο από τους καλύτερους μεζέδες της κουζίνας[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΛατρεμένο Κυριακάτικο φαγάκι. Αν δε το μαγειρέψουμε στην γάστρα, γίνεται απίστευτο !!!! Εμείς τις Κυριακές μαζευόμαστε αρκετοί στο σπίτι κι έτσι μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈχετε φάει ποτέ γλυκοπατάτα; Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Προσωπικά δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ ενώ στο εξωτερικό τη χρησιμοποιούν αρκετά στο φαγητό τους. Η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά (για 4 άτομα) 250γρ. γίγαντες 2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες 1 λουκάνικο σε ροδέλες (αν βρείτε με πορτοκάλι, είναι ιδανικό) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ μπαμπάς μου εδώ και πολύ καιρό ζητούσε να φάει αρνί γεμιστό όπως το έτρωγε στο χωριό του.Συνταγή σίγουρη δεν είχα, ανέτρεξα στο internet, αφού διάβασα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα καταπληκτικό πιάτο για τους λάτρεις του λεμονάτου. Μοναδική γεύση σε συνδυασμό από λαχανικά, πορτοκάλι, και ούζο. Μαζί με τα μπαχαρικά που δένουν στη[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΕνα ιδιαιτερο γευστικο πιατο για το Πρωτοχρονιατικο τραπεζι σας και οχι μονο.Πεντανόστικα Ρολά Γαλοπούλας γεμισμένα με πραγματικά Υπέροχα υλικά. Συστατικά[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΥλικά: 1/2 κιλό ρεβύθια 4-5 κόκκινες πιπεριές 4-5 πράσινες πιπεριές 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουταλιά της σούπας απαλή μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά Αρνί Μπούτι (2 μπούτια) Πατάτες (κατάλληλες για φούρνο) 4 σκελίδες σκόρδο 250 - 300 γραμμάρια βούτυρο γάλακτος 4 κουταλιές σάλτσα ντομάτας 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι μιά ενδιαφέρουσα λύση για την καθημερινή μας μαγειρική, που αρέσει στα παιδιά, και τους δίνει την ευκαιρία να καταναλώσουν ένα[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.gr