Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
H καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ σχέση μου με την κανέλα ήταν ανέκαθεν διαταραγμένη, δεδομένου ότι πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αντιπαθώντας όσα φαγητά χαρακτηρίζονταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΤσικνοπέμπτη σήμερα, μέρα αφιερωμένη στο φαγητό. Είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, που ονομάζεται Κρεατινή και προετοιμάζει τον ερχομό της[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΓεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω 1.Σε διατροφή 1200 θερμίδων που περιέχει μπριζόλα σε μεσημεριανό έχει μεγάλη διαφορά αν είναι χοιρινή λαιμού ή μοσχαρίσια? 2. Σε[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.com2 μπριζολάκια, κατά προτίμηση χωρίς κόκκαλο, με λίγο λίπος θυμαρίσιο μέλι ή μέλι ελάτης ελαιόλαδο μπύρα ξανθιά με μαγιά (weißbier) πιπέρι μαύρο πιπέρι κόκκινο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ ιρλανδέζικη μαύρη μπίρα ταιριάζει με όλα και είναι η εθνική μπίρα των Ιρλανδών: την προσθέσαμε στο Irish stew για να το κάνουμε ακόμη πιο ιρλανδέζικο… Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνας γνωστός μου που μόλις άρχισε να διαβάζει το blog, με ρώτησε τις προάλλες αν είμαι χορτοφάγος. Αν και ξαφνιάστηκα, είναι εμφανές γιατί με ρώτησε. Έχω ν'[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΡιγκατόνε με σάλτσα μπύρας, τριμμένο cheddar και χωριάτικο λουκάνικο!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ ριγκατόνε 400 γρ χωριάτικο λουκάνικο 1 1/2 κούπα cheddar[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κότσι το είχα πρωτοδοκιμάσει σε μια ταβέρνα στα Λιόσια. Προ του 55 λεγότανε (και λέγεται) κι είχαμε πάει εκεί μιας και τραγουδούσε κάποιος γνωστός μας.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πεντανόστιμα και εύκολα μεζεδάκια για να απολαύσετε ένα κρασί ή μία μπύρα με την παρεούλα σας. Υλικά: 6 - 7 πανσέτες χοιρινές Για τη[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο Συκώτι μας είναι η Ζωή μας.....Το προσέχουμε για να έχουμε ή...Βέβαια, μόνο όταν γνωρίζουμε Τι κάνει το Συκώτι μας για τη Ζωής μας, θα μάθουμε να το Αγαπάμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 5 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό 4-5 κλαδάκια δεντρολίβανο από τη γλάστρα (εδώ δεν μπαίνει ξερό) 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φέτες 2 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: greekmasa.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]
Πηγή: caruso.gr