Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Χταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα πολύ νόστιμο φαγητό από γάμπα μοσχαρίσια. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1 κιλο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τη σάλτσα με τον κιμά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. ζαχαρη 1 κ.σ. ξερό θυμάρι 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 100 ml κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,3 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι της σπάλας) ή χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1 κ. (ή 4 μέτρια) κυδώνια 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή κιλότο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι (750 ml) λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή[...]
Πηγή: argiro.grΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γρ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: argiro.grΓια τα σουτζουκακια!! 700 γρ κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ τριμμένη φρυγανια Λίγο ελαιολαδο 2 αυγα 4 κ.γ. κοφτές κυμινο Λίγο ριγανη 1 κ.σ δυοσμο Αλατι, πιπερι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr{Για τη μαρινάδα} 1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι 2 κ.σ χοντρό αλάτι 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 ξύλο κανέλα 1 δαφνόφυλλο 4-5 κόκκους πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κότσια αρνιού 12 αγκινάρες 3 μαραθόριζες (φινόκιο) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 ml ελαιόλαδο (αρωματισμένο με σκόρδο) Χυμός από 4 λεμόνια 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Αγριόχοιρος ή αγριογούρουνο (επιστημονικά Sus S crofa) είναι ο άγριος πρόγονος των εξημερ ου το κυνήγι του συνδέεται με το όνομα δύο επιφανών ηρώων της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Συνταγής 1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γραμ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤρυφερά, χοιρινά παϊδάκια (2) με συμπυκνωμένο γλάσο Ζεστά χοιρινά παϊδάκια (2). Αυτή τη φορά με ιξώδες, υπερσυμπυκνωμένο γλάσο, να κολλάει πάνω τους και στα[...]
Πηγή: pandespani.com