Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα λαχταριστό πεινιρλί από τον Νomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 26/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία γευστική πρόταση του Νomad Chef Ανδρέα Λαγό ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 πεϊνιρλί Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία λαχταριστή συνταγή από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 χωριάτικα λουκάνικα Ifantis 4 κ.σ. Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαθώς πλησιάζει το Πάσχα, ετοιμάζω διάφορα πραγματάκια για να στολίσω το σπίτι γιορτινά! Θα σας δείξω σήμερα τα αυγουλάκια που έφτιαξα από εφημερίδες, με πολύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1/4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 6 φυλλαράκια βασιλικού 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜία συνταγή σκέτο όνειρο, φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αλήθεια είναι ότι ήμουν διχασμένη για το ποια συνταγή θα ανεβάσω σήμερα αλλά στο τέλος υπερίσχυσε αυτή εδώ μιας και σήμερα είμαι κάπως περισσότερο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr