Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ καπριτσιόζα Σισιλιάνα, η σαλάτα του «Νονού»!! Μελιτζάνες, κατακόκκινες ντομάτες, κρεμμύδια, κάπαρη και ελιές …. όλες οι γεύσεις του καλοκαιριού σε ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά 1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κ. κομμένο στα 8 1 μεγάλο κρεμμύδι 3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες 2 μέτρια καρότα 60 γρ. σέλερι 3 σκ. σκόρδου 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]
Πηγή: caruso.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας μπαλομήτα σπάλας νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι, σε ένα ενιαίο κομμάτι (για το τι κομμάτι θα χρησιμοποιήσετε, δείτε “Μυστικά” [1] ) 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 πόδι σέλερυ (ή 1/3 ματσάκι απλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ PELLEGRINO ARTUSI Ο Pellegrino Artusi (1820-1911), τον οποίο έχω αναφέρει αρκετές φορές σε αναρτήσεις μου, έμεινε στην ιστορία της ιταλικής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας, μπαλομήτα σπάλας, νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: argiro.gr