Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 127 συνταγές
Τα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr8/10/13 Τι άποψη έχετε για το κριθαράκι; Ναι ναι, αυτό το μικρό ζυμαρικό που γίνεται το εκπληκτικό γιουβετσάκι της μαμάς. Μεγάλη ποικιλία τελευταία στο[...]
Πηγή: zannetcooks.comin English soon Δεν μπορώ να πω οτι είμαι δύσκολη στο φαγητό...Κι αυτό δυστυχώς φαίνετ αι στις πολλές -μα πάρα πολλές όμως- (γκουχ γ κουχ) καμπύλες μου...Και η[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΦαγητό για κρύο εδώ τουλάχιστον άρχισε.... Εχθές νόμισα έβγαλα από την κατάψυξη μπριζόλες.Τελικά ήταν ζυγούρι,έτσι το μενού άλλαξε.... Πάμε να μαγειρέψουμε??[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr250 γρ. κριθαράκι μέτριο ΗΛΙΟΣ 150 γρ. λουκάνικο ριγανάτο SARY 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC 100 ml. λευκό κρασί 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερα! Αυτη η Κυριακη ηταν καπως... γεματη, κι ετσι εμεινα πισω με το εβδομαδιαιο προγραμμα! Αλλα δεν το ξεχασα και γι αυτό και θα ... ανακοινωσω σημερα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλημέρα! Ελπίζω να περασατε όλοι ενα πολύ ομορφο σαββατοκύριακο! Ηρθε η ωρα για τις προτάσεις για την εβδομαδα που μας ερχεται: Δευτέρα: Αρακάς Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΌταν κάποιος είναι τόσο ευγενικός (ευχαριστώ μαμά) ώστε να σου στείλει ένα τεράστιο κομμάτι κεφαλοτύρι απ' την πατρίδα, μαζί με κριθαράκι, θυμαρίσιο μέλι κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τις κρύες μέρες που έρχονται… Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομματάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 πράσα μόνο το άσπρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΟκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦαγητό που το ετοίμασα χωρίς να το πολυσκεφτώ. Απλά έτυχε και πέτυχε. Σχεδίαζα να κάνω κάτι με φιλέτο κοτόπουλο αλλά ξεπάγωσα λάθος κρέας. Μια χαρά όμως[...]
Πηγή: greekmasa.gr700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πού και που αλλάζουμε γεύση στα κεφτεδάκια φτιάχνοντάς τα με κιμά γαλοπούλας. Μια γεύση πιο ελαφριά και ελκυστική ταυτόχρονα. Υλικά: 1/2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΠρώτη μέρα διακοπών στο εξοχικό και υποθέτω πως η πρώτη προτεραιότητα των «κανονικών ανθρώπων» είναι να βάλουν την πετσέτα τους στην παραλία και την κορμάρα[...]
Πηγή: caruso.gr