Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 107 συνταγές
1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΣυνταγή από ιταλική κουζίνα.Εγώ την κάνω και με μοσχάρι σε γάστρα αλλά και με κοτόπουλο σε πλασοτέ κατσαρόλα.Τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 δαφνόφυλλα 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο 1 λάιμ χυμός και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grOsso buco σας μαγειρέψαμε σήμερα φίλοι μας, και σας προσκαλούμε να έρθετε στο τραπέζι μας, να το μοιραστείτε μαζί μας. Παραδοσιακό φαγητό από την περιοχή του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα αγαπημένοι!!! Πέντε μέρες, απόσταση αναπνοής από τα Χριστούγεννα και περνάμε σήμερα στο δεύτερο μέρος των προτάσεων για το Χριστουγεννιάτικο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα σε παλιές καλές συνήθειες. Μιλούσαμε την προηγούμενη φορά για την προϊούσα αποστροφή μας προς τις λογής λογής ολόσωμες αιμάσσουσες τροφές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Χοιρινό κρέας 1 κιλό Σέλινο 1 κιλό μαζί με την σελινόριζα Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο Αυγό 1 Χυμό λεμονιού 1/2 φλυτζάνι Λάδι 1/2 φλυτζάνι Αλάτι-πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grMα νόστιμη και λάιτ συνταγή για το κρέας μας μαριναρισμένο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Συνταγές Light[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.grΧοιρινά κότσια, ψημένα κλασσικά στη λαδόκολλα, σε χαμηλή θερμοκρασία λουσμένα με μπύρα. Απαιτείται, βέβαια, λίγος παραπάνω χρόνος για το ψήσιμό τους αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την ουρά μπεζέ 2.000 γρ. μοσχάρι ουρά 1.300 γρ. ζωμός μπρεζαρίσματος ελαιόλαδο Για το ζωμο μπρεζαρισματος (για 2 κιλά ζωμό) 60 γρ. ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣημείωση : εδώ η καινοτομία έγκειται στις μπριζόλες! Το έφτιαχνε έτσι η μάνα μου και τη βρίσκω πολύ καλή σαν ιδέα. Γιατί οι μπριζόλες εκτός από το ότι είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 2 μέτρια ψαρονέφρια Για τη γέμιση 150 γραμ φέτα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουτ σούπας μαϊντανό[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό ψαρονέφρι 1 κιλό πράσα 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1/2 ματσάκι μαιντανό 1 σελινόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 αυγό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 λάχανο μεγάλο 1 κρεμμύδι μεγάλο ¼ από μια μέτρια σελινορίζα 150 γρ φρυγανιά τριμμένη 150 ml γάλα 2 αυγά ½[...]
Πηγή: greekcook.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό κατσικάκι πλάτη κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο λευκό κρασί Σποράκια από 1 ρόδι 1 νεροπότηρο χυμό από ρόδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr