Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο πιάτο αυτό το εμπνεύστηκα και το δημιούργησα ειδικά για το πάρτυ στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Γεννήθηκε από την ανάγκη μου να προσφέρω[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό μικρές στρογγυλές πατάτες καλά καθαρισμένες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 1 πρέζα σαφράν (0,25 του γραμμαρίου) 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.gr800 γρ. στήθος γαλοπούλας 150 γρ. προσούτο κομμένο φέτες Ψίχα από ψωμί 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο 4 φύλλα φασκόμηλο Κλαδάκι μαϊντανό 1 λεμόνι ½[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 στήθος γαλοπούλας (800γρ. περίπου) 4 κ.σ. μέλι 3 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ½ λεμόνι (ο χυμός του) ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αναμιγνύουμε όλα τα[...]
Πηγή: cooklos.grΞέρατε ότι το βιεννέζικο σνίτσελ έχει πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης; 170 ετών παρακαλώ και φτιάχνεται μόνο από μοσχάρι. Στην περίπτωση που ένα εστιατόριο[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα, ολόκληρη 300 γρ. βούτυρο, μαλακό 4 κ.σ. ελαιόλαδο, χωρισμένες 2 και 2 αλάτι-πιπέρι ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια 3 σκελίδες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι το κρέας της γαλοπούλας δεν είναι τόσο διαδεδομένο στους Έλληνες. Αυτό έχω καταλάβει από διάφορες συζητήσεις με γνωστούς αλλά[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr