Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Το γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας παραθέτω ένα άρθρο που διάβασα και με προβλημάτισε πολύ! Και πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σας! Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας Υλικά 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 1 φλ. ρύζι μισοβρασμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 κάστανα ψημένα 1/2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΓια τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά αλλά και για όλο το χρόνο, για όλες τις γιορτές αλλά και για το Κυριακάτικο τραπέζι!!!!!! ΥΛΙΚΑ 1 κόκορας εμπορίου (από το[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κότα ελεύθερης βοσκής, περίπου 2 κιλά, με τα εντόσθια της ψιλοκομμένα 1/2 φλιτζ . βούτυρο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπριν από δυο εβδομάδες αποφάσισα να φτιάξω επιτέλους ένα ακόμα παραδοσιακό γερμανικό φαγητό και μάλιστα το Rheinischer sauerbraten. Είχα ακούσει πολλά γι αυτό[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κόκορας (2½-3 κιλά περίπου) 1½ κιλό πατάτες λίγο ελαιόλαδο για τη μαρινάδα 80γρ. φρέσκο βούτυρο 1 πορτοκάλι (ο χυμός και το ξύσμα του) 1 λεμόνι (ο χυμός και[...]
Πηγή: cooklos.gr