Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 1.200 γρ. αρνίσια παϊδάκια 1 σκόρδο ακαθάριστο, κομμένο στη μέση 8 αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα (τα κεφάλια τους μόνο)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα αγαπημένα μπιφτεκάκια του Κώστα! Σε αυτό το φαγητό, ποτέ δεν λέει οχι.. Υλικά 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά (μερικές φορές τον κάνω ανάμεικτο με χοιρινό ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 χοιρινές μπριζόλες 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 2 αυγά 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο,[...]
Πηγή: sidagi.grΜια συνταγή για κουνελάκι διαφορετική και πεντανόστιμη Θα χρειαστούμε 1 κουνέλι 1- 11/2 κιλό 1 κουταλάκι γλυκού γεμάτο σκόνη κόλιαντρου 5-6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΑπό την αυγή της ιστορίας, όταν οι άνθρωποι πρωτάρχισαν να μαγειρεύουν, επινόησαν τις σούπες. Βασική τροφή των φτωχών, οι χωριάτικες σούπες γίνονταν με ό,τι[...]
Πηγή: bostanistas.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μελιτζάνα θεωρείται “βασιλιάς” των καλοκαιρινών λαχανικών! Μπορείτε να την φάτε με διάφορους τρόπους, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο για να την[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΕρωτεύτηκα αυτό το φαγητό όταν το έφαγα για πρώτη φορά στην Αθήνα σε ένα εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα. Τόσο πολύ μου άρεσε που βάλθηκα να βρω τη συνταγή και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕρωτεύτηκα αυτό το φαγητό όταν το πρωτοέφαγα στην Αθήνα σε ένα εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα. Η ονομασία του σημαίνει η απόλαυση του Σουλτάνου και αν το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία! Το δικό μας τραπέζι της Παραμονής έγινε σε στενό κύκλο και προσπαθήσαμε να ταιριάξουμε τα παραδοσιακά γούστα των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌπως ίσως έχετε καταλάβει από τις δημοσιεύσεις μου, είμαι φαν του εθνικ φαγητού και των ιδιαίτερων φαγητών και μου αρέσει ιδιαίτερα να αναλύω τις γεύσεις των[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grSEPHERD'S PIE Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ Μια παραδοσιακη ιρλανδεζικη συνταγη. Ενα "λαϊκο" πιατο, που δημιουργηθηκε ανακυκλωνοντας τα περισσευματα, σε μια εποχη που δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr