Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 130 συνταγές
Μοσχάρι Κοκκινιστό & τα Μυστικά της Γεύσης, Τα μυστικά για ένα τέλειο κοκκινιστό μοσχάρι, ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΨΗΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ!!!, Συνταγή για Μοσχαρί κοκκινιστό με μελιτζάνες και λαχανικά στην γάστρα, Μοσχάρι κοκκινιστό με πετιμέζι, Κοκκινιστό μοσχάρι με μελιτζάνες, πουρέ πατάτας και φέτα
Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών, ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, Σάντουιτς με μοσχάρι ψητό με κασέρι και μανιτάρια, ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών | Συνταγή | Argiro.gr, Μοσχάρι μπρεζέ, με μαυροδάφνη και αποξηραμένα μανιτάρια | Συνταγή | Argiro.gr
Φωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά : (για 4-5 μερίδες) 1,5 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε κύβους 750 γρ. αρακά κατ/νο 2 καρότα κομμένα ροδέλες ή κυβάκια 3-4 ντομάτες ώριμες τριμμ. 1 γερή[...]
Πηγή: greekmasa.grΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 2-4 άτομα: 1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη 1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα) 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr