Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για την ουρά βοδιού Ουρά βοδιού Κάρδαμο Σκόρδο Κρεμμύδι Μαστίχα Χίου Λάδι Αλάτι Φύλλα δάφνης Βούτυρο Για τις μπάμιες Μπάμιες Αλάτι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ χώρα που έμαθε τον κόσμο να τρώει βοδινό είναι η Αγγλία. Ένα αγγλικό Sunday roast φτιαγμένο από Black Angus prime rib είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα βοδινά πλευρά είναι από τα λαχταριστά εναπομείναντα κομμάτια βοδινού, αφού τα έχουν όλα. Κόκκαλο, χόνδρο, λίπος, κρέας (δηλαδή μύες). Βλέπω τα πλευρά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 13/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μοσχαράκι με φασολάκια Μια συνταγή για ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο.[...]
Πηγή: sintayes.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 κιλό κρέας βοδινό 1 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1/2 φλιτζάνι καρότα ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι πατάτες ψιλοκομμένες 2[...]
Πηγή: sidages.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ χώρα που έμαθε τον κόσμο να τρώει βοδινό είναι η Αγγλία. Ένα αγγλικό Sunday roast φτιαγμένο από Black Angus prime rib είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami] Το ήμεϊλ το Χοχοχο Σέφ ήταν ξεκάθαρο! "Χαχαχαχαχα Πρασινάδα δεν θα πας μακρια!" μου είπε, "Λίγο πιο πάνω, στον Καναδά θα σε στείλω!" Ετσι λοιπον διαβασα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜου αρέσει υπερβολικά ο αρακάς και ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουν γεμίσει οι λαϊκές από φρέσκο. Μου τον έφερε ο Δημήτρης μου και τον έκανα αμέσως παρέα με[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr650 γρ. πέννες 200 γρ. porcini secchi (αφυδατωμένα μανιτάρια ποικιλίας Boletus edulis) 220 ml χλιαρό νερό 1,5 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 μέτριες ντομάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτιφάδο με λαχανάκια Βρυξελλών Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 45΄. Βαθμός Δυσκολίας : ✬[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια το αγριογούρουνο 1 μπούτι αγριογούρουνο (3 κιλά) 6 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι με μέλι 4 πράσα 4 καρότα 2 κρεμμύδια ξερά 10 γρ. φρέσκο τζίντζερ 1 κ.γ. κόλιανδρο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.es