Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Τα λόγια είναι περιττά, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 8[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΘυμόμαστε όλοι τον Κο Δημήτρη από τη Νάουσα? Οχι? Ααααα, δε μας προσέχετε και θα θυμώσουμε! Καλέ ο Κος Δημήτρης με τα ωραία μπισκότα...ο συμπαθέστατος[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/12/2014 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό μπούτι καραμελωμένο με καστανή ζάχαρη Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈφτασε! Το τέλος του 2013 είναι πια μια ανάσα από μας. Το 2014 πλησιάζει κι ετοιμάζεται να κάνει την πανηγυρική του είσοδο! Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το χουζούρεμα[...]
Πηγή: caruso.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γαλλική κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής κουζίνας της Γαλλίας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4-5 κιλά) 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο θυμάρι φασκόμηλο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΖουμερό μπιφτέκι καλυμμένο με λιωμένο τυρί και καραμελωμένο μπέικον, κλεισμένο σε αφράτο μπριός. YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ATOMO 200 γρ. βοδινό κιμά (κόντρα φιλέτο)[...]
Πηγή: xrysessyntages.com[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ αλεύρι 250 γρ φρέσκο βούτυρο 50 γρ βούτυρο φρέσκο 3 κ/λιές νερό από άνθη πορτοκαλιάς 1 αυγό 250 γρ χουρμάδες 50 γρ αμύγδαλα 50 γρ φουντούκια 50 γρ[...]
Πηγή: cooktherapy.gr