ζελέ με γιαούρτι | μακαρονοσαλατα κρυα | δροσερο γλυκο ψυγειου | γλυκο ψυγειου με μπισκοτα μιραντα | υλικα για να φτιαξουμε ψωμι | dressing για σαλατα μαρουλι | καλαμαρι στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βοτκα σοκολατα μουστος

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπιφτέκια ψαριού για δίαιτα! - dietrecipes.gr -[...]

Τι χρειαζόμαστε: 250 -300 gr φιλέτο ψαριού (γλώσσα, πανγκάσιους, μπακαλιάρο φρέσκο ή παστό) 1 αυγό 1 κρεμμύδι μικρό 3-4 κλαδιά μαϊντανό Λίγη ρίγανη Αλάτι[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
Πουρές φιδάκι και προσωπάκι

Ιδέες πως θα συνοδεύσουμε κρέας ,κοτόπουλο με πουρέ Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

ΤΟ ΚΑΡΡΥ  ♦♦  IL CURRY

ΤΟ ΚΑΡΡΥ Το κάρρυ είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται απο τις κουζίνες της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτό που γνωρίζουμε στον δυτικό κόσμο ως[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΡΕΓΓΟΣΑΛΑΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ

ΡΕΓΓΟΣΑΛΑΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ Next Με εντάσεις και αιχμές στη γεύση και μια παιχνιδιάρικη υφή με τα σφαιρίδια των αυγών να γαργαλάνε τη γλώσσα, η[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Οδηγός για τα άγρια χόρτα του ελληνικού βουνού

Γράφει: Βάσω Φατούρου – 08/03/2015 Τα βουνά της Ελλάδας είναι γεμάτα πράσινο και πολύχρωμες εκτάσεις λουλουδιών. Από τα παλιά χρόνια οι κάτοικοι[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Πως επηρεάζει η διατροφή την πνευματική[...]

Οι πνευματικές επιδόσεις παιδιών και εφήβων υποστηρίζονται από μια διατροφή πλούσια σε μέταλλα. Δεν υπάρχουν τροφές που μας κάνουν πιο έξυπνους, αλλά υπάρχουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Τα χόρτα του καλοκαιριού

Έχει και το καλοκαιράκι τα χορταράκια του. Και είναι πεντανόστιμα και δροσερά και τρυφερά και κάνουν καταπληκτικές σαλάτες. Βλίτα τα διάσημα! Το κυριότερο και[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
γλυκόξινα καραμελωμένα κρεμμύδια, ολόκληρα -[...]

Ολόκληρα, μικρά, γλυκόξινα καραμελωμένα κρεμμύδια Έχετε δοκιμάσει τα πιο αξιόπιστα καραμελωμένα κρεμμύδια, με δύο τρόπους μάλιστα; Αν όχι, πρέπει – η αναλυτική[...]

Πηγή: pandespani.com
Φιλέτα μπαρμπουνιού, τραγανά και ντελικάτα

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το εναλλακτικό γιουβέτσι

Η αρχική ιδέα ανήκει στη μητέρα, την κυρία Σοφία Τσαούση. Η δική μου συνδρομή ήταν στην εξέλιξη του εναλλακτικού χαρακτήρα αυτού του μαμαδίστικου κυριακάτικου[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι τροφές που αγαπάει ο θυρεοειδής σας

Ανακαλύψτε ποια θρεπτικά συστατικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς και σε ποιες τροφές θα τα βρείτε. Στις μέρες μας ο υποθυρεοειδισμός μαστίζει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Όταν οι γεύσεις τα λένε όλα...

Όταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Enchiladas με κρέμα αβοκάντο - ZannetCooks

5/7/14 Enchiladas με κρέμα αβοκάντο δηλαδή τορτίγιες ρολό ψημένες στο φούρνο. Δημοφιλές πιάτο στο Μεξικό με μεγάλη ποικιλία στη γέμιση, από κρέας, τυριά,[...]

Πηγή: zannetcooks.com
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ  ♦♦  ANICE STELLATO

Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ Ο αστεροειδης γλυκανισος ειναι μια δοργη που προερχεται απο το φυτο Illicium verum , το οποιο ανηκει στην ταξη των αγγειοσπερμων[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟ ΚΑΡΡΥ  ♦♦  IL CURRY

ΤΟ ΚΑΡΡΥ Το κάρρυ είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται απο τις κουζίνες της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτό που γνωρίζουμε στον δυτικό κόσμο ως[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Όταν οι γεύσεις τα λένε όλα...

Όταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΤΟ ΚΑΡΑΔΑΜΩΜΟ (ΚΑΚΟΥΛΕΣ)  ♦♦  IL CARDAMOMO

ΤΟ ΚΑΡΑΔΑΜΩΜΟ (ΚΑΚΟΥΛΕΣ) Στην Ελληνικη γλωσσα υπαρχει μια συγχυση μεταξυ του καρδαμου και του καρδαμωμου, που ειναι πιο γνωστο με την τουρκικη ονομασια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy