Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 106 συνταγές
Υλικά: κατσίκα ή τράγο μεγάλο σε ηλικία (εμείς στην Κρήτη το λέμε "παλιό"), ανάλογα με την ποσότητα των ατόμων που θα συνεστιαστείτε. μακαρόνια χοντρά[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για τη γέμιση: 1 κιλό ψαχνό κρέας 3/4 κιλού χανιώτικη μυζήθρα 1/4 κιλού «μαλάκα» 2 κουταλιές στάκα 3 κουταλιές δυόσμο αλάτι, πιπέρι 1/2[...]
Πηγή: greekcook.grΌλα τα άτομα από το γκρούπ μείναμε με ανοικτό το στόμα από την φιλοξενία τους και την αγάπη που μας δείχνανε. Δεν το έχω ξαναζήσει πουθενά αυτό το feeling. [...]
Πηγή: greekcook.grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Υλικά: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο αγελαδινό λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ προσπάθειά μας για τη γνωριμία μας με τις Ελληνικές Παραδοσιακές νοστιμιές, συνεχίζεται και σ' αυτή τη δημοσίευσή μας. Αυτή τη φορά η περιοχή είναι[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr4 αυγά αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 3 κ.σ. μυζήθρα 2 αβοκάντο κόλιανδρο ξύσμα από 1 λάιμ χυμό από 1 λάιμ ½ κόκκινη πιπεριά ½ κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΟ διάσημος σεφ μαγειρεύει για την Ελένη ένα φαγητό που κρατάει λίγο από το καλοκαίρι και μυρίζει κυριακάτικο barbeque! Συνταγή του Βασίλη Καλλίδη, όπως[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα ακόμα ευπαρουσίαστο καλοκαιρινό πιάτο με μελιτζάνες! Είναι νοστιμότατο και αρκετά ελαφρύ, αφού δεν τηγανίζουμε τα υλικά, όπως στον μουσακά. Μπορούμε να το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας ή κρέατος: 1,5 λίτρο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Ταψί 30Χ40εκ. 1 κ. μοσχάρι 1 κ. γίδα 2 πακέτα ζύμης Κουρού 1 ξερό κρεμμύδι 2 ώριμες ντομάτες 1/2 φ. τσαγιού ντοματοχυμός 1 φ. τσαγιού ρύζι 1/2[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ2 μεγάλα ψαρονέφρια αλάτι πιπέρι 8 λιαστές ντομάτες 300 γρ. μυζήθρα Κεφαλλονιάς λίγο φρέσκο θυμάρι λίγο ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό κρασί 1 φλ. ζωμός κότας 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΜπιφτέκια με υπέροχη γεύση ούζου, τυριών και πιπεριάς. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά: 1000 γραμμάρια καρότο τριμμένο στο τρίφτη (χοντρό ή ψιλό) 110 γραμμάρια τυρί τριμμένο κίτρινο 90 γραμμάρια μυζήθρα ανάλατη 150 γραμμάρια φρέσκο τυρί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΈνα φαγητό εντυπωσιακό σε γεύση και αρώματα. Σχεδόν ... γιορτινό. Στην αναγγελία του για πιάτο ημέρας, άπαντες στο σπίτι πανηγυρίζουν!!! ΥΛΙΚΑ Για τα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 1,8 - 2 κ. κατσικάκι μπροστινό 1/2 κ. χυλοπίτες χωριάτικες 3-4 ντομάτες ώριμες 1 ξερό κρεμμύδι 1-2 σκελίδες σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι έτοιμο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr