Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Το οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο κλασσικότερο των ελληνικών πιάτων γεμίζει με γεύση την Κυριακή μας και μαζεύει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr...για τον κιμά 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο, τσακισμένες αλλά ολόκληρες 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr