Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Γ ιουβαρλάκια : πρόκειτε για μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική συνταγή. Είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια αφού περιέχουν κιμά , κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιέχουν όμως[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comOriganum vulgaris hirtum Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές γιά τη προέλευση της λέξης μαρτζιπάν. Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές γιά τη προέλευση της λέξης μαρτζιπάν. Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑντράκλα Η Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα , το επιστημονικό της όνομα είναι ανδράχνη η ολησθηρίς και το βοτανολογικό της Portulaca oleracea μεταφραζόμενο στα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική, οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο Διοσκουρίδης, αργότερα ονομάζεται[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr