Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Τι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το burger μπακαλιάρου 30 γρ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 40 γρ. Κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο 15 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 20 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ χειμώνας μπήκε για τα καλά(καιρός ήταν) και όλα σχεδόν τα σπίτια είναι έτοιμα για τις γιορτές. Παντού στολίδια και λαμπιόνια και οι κουζίνες των σπιτιών[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι!!! Όσο καλή βέβαια μπορεί να είναι με αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν γύρω μας... Δύσκολες μέρες, δύσκολες εποχές για όλους.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Χαίρμαι ιδαίτερα που τελικά καταφέρνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με τις φίλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟρισμένα κρεατικά σε προκαλούν με τον τρόπο τους να τα μαγειρέψεις και να τα κάνεις πιο δελεαστικά στην παρουσίαση. Κάποια άλλα πάλι είναι τόσο κλασσικά στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί όχι και ταρτάκια με χόρτα; Τα χόρτα είναι άφθονα αυτό τον καιρό. Μια μικρή βόλτα στην εξοχή και γεμίζουμε ολόκληρες τσάντες. Καυκαλήθρες, μάραθα,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΓεια σας ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Μετά από 1 εβδομάδα κουραστική με, στρώσιμο κρεβατιού,μ μπάτσελορ και γάμο μετά.............. θέλω[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΚαλησπέρα σας τι μου κάνετε ; ; ; Χάθηκα πάλι για αυτήν την εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, το καλοκαιράκι το λατρεύω και για αυτό είμαι[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 λάχανο μέτριο όχι πού σφικτό 500 γραμ μπακαλιάρο υγράλατος ½ κιλό ρύζι 1 1/2 κ.σ. πελτέ τομάτας 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 2 αβγά 1 ματσάκι μαιντανό 11/2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (για 4 άτομα) 450-500 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου, ξεπαγωμένα (Cod fillets), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μεγάλο αβγό ελαφρά χτυπημένο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπακαλιαρομπουκιές που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης Μαρτίου και με[...]
Πηγή: caruso.gr