Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Οι πατάτες είναι, μαζί ίσως με τα μακαρόνια, λατρεμένο φαγητό που πηγαίνει με όλα. Μαζί με το κρέας, ως σνακ, σε ομελέτες ή μέσα σε σούπες… η πατάτα[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr10 τρόποι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να κάνετε τη σαλάτα σας πιο απολαυστική Ακόμα και αν δεν έχετε θέσει ως βασικό στόχο της χρονιάς την κατανάλωση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑρνάκια και κατσικάκια εκτός κλασικής σούβλας και δημοσιευμένες Πασχαλινές Συνταγές . Για όσους νηστεύουν την Μεγάλη εβδομάδα οι μακαρονάδες, τα ριζότο και τα[...]
Πηγή: pandespani.comKάποιες Δευτέρες θες η εβδομάδα ν’ αρχίζει την Τρίτη και να τελειώνει την Πέμπτη. Να αναβαθμιστεί σε Π-Σ/Κ-Δ (Παρασκευοσουκουδεύτερο – μα τί ωραία λέξη… σκέτη[...]
Πηγή: pandespani.comΔεν ξέρω πως το αντιμετωπίζετε εσείς το θέμα αλλά τα τελευταία χρόνια, σε ό,τι με αφορά, ιδιαιτέρως έχω ευχαριστηθεί το σπιτικό πασχαλινό τραπέζι[...]
Πηγή: pandespani.comΜε το Πάσχα εν όψει και το πασχαλινό μενού στα ζητούμενα, ακολουθεί η συνήθης πρακτική ανακεφαλαίωση, με τις μαγειρικές ιδέες που ταιριάζουν στο γιορταστικό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 500 γρ γαλοπούλα σε κομματάκια 1Χ1 εκ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο για σοτάρισμα 500 γρ γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 70 γρ βούτυρο 70 γρ αλεύρι 200 γρ γκούντα 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για το μπιφτέκι 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ασπράδι 1κ.σ μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΘα ομολογήσω ότι τη γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους να έχει ψητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πλάτη κατσικιού 2 κιλά 1 μπόλια κατσικιού 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια μεσαία 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ κουκουνάρι 300 γραμμ ρύζι 1 ματσάκι μαιντανό 1κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr24/12/14 Μπορεί να μην έχει μέλι, αλλά το κρέας μας πραγματικά θα μελώσει. Κότσι με μπαχαρικά στη σακούλα για το ρεβεγιόν μας ή το μεσημεριάτικο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά Για τα σουτζουκάκια: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μικρά κουτιά γάλα εβαπορέ 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα) 1 αυγό 2 κουταλάκια κοφτά[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨαρονέφρι τυλιγμένο σε φύλλο σφολιάτας με μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 2 ψαρονέφρια (περίπου 900 γρ) 2 φύλλα σφολιάτας 1 φλιτζάνι λευκό κρασί (αν βάλουμε κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr7/9/14 Αρνί με κρούστα παξιμαδιού και πατάτες ζουληχτές με πουρέ σκόρδου. Κυριακάτικο γεύμα για να μπαίνουμε δειλά δειλά στο κλίμα των κυριακάτικων τραπεζιών[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr