Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Μισή δόση μείγμα για μπιφτέκια (κλικ για τη συνταγή) 1 μεγάλο καρότο 300gr κίτρινη κολοκύθα 1 ρέβα (γογγύλι) Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη[...]
Πηγή: dietrecipes.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια γλυκόξινη νοστιμιά με πολλές χρήσεις! Η γλυκοκολοκύθα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Μ’ αρέσει σε όλες τις εφαρμογές. Από στοιχείο φθινοπωρινής και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚυριακή σήμερα! Χαλάρωση, ξεκούραση και δειλά δειλά τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάνουν την εμφάνισή τους σε καταστήματα, στα σπίτια αλλά και στις καρδιές μας.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grChutney ή Chatni είναι μια σάλτσα από τις Κουζίνες της Ινδίας και η οποία μπορεί να ποικίλλει… Ένα παρακλάδι της ρίζωσε στην Αγγλο-ινδική κουζίνα για να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜη ξεχνάτε, αν σας αρέσουν οι συνταγές μου, να κάνετε Like, στη σελίδα μου : https://www.facebook.com/christiespicnic.blogspot.gr ή να γίνετε μέλη του[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι μιά ενδιαφέρουσα λύση για την καθημερινή μας μαγειρική, που αρέσει στα παιδιά, και τους δίνει την ευκαιρία να καταναλώσουν ένα[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυριακή σήμερα! Χαλάρωση, ξεκούραση και δειλά δειλά τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάνουν την εμφάνισή τους σε καταστήματα, στα σπίτια αλλά και στις καρδιές μας.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠως γίνεται να διαθέτεις το προσωπικό σου πτηνό μέσα σ΄ ολάκερο το ζωικό βασίλειο και ν΄ αδιαφορείς για τη χρήση ενός τόσο αποκλειστικού προνομίου, θα[...]
Πηγή: pandespani.com