Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Αυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ωραία Ιταλική συνταγή! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Ζυμαρικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκκαλο. 2[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr180 γραμ χοιρινό κομμένο σε κύβους 10 αμπελόφυλλα 1/4 κρεμμυδιού ψιλοκομμένο 1/4 κόκκινης πιπεριάς ψιλοκομμένη 1 μανιτάρι πορτσίνι χοντροκομμένο 80 γραμ φέτα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά συνταγής 700 γρ. μοσχάρι κατάλληλο για βραστό (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μερίδες 15 γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 300 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ Κλασσικη συνταγη για ψαρονεφρι, νοστιμη, ευκολη και γρηγορη. Χρησιμοποιησα 3 ειδων μανιταρια για περισσοτερη νοστιμια, μπορειτε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔεν υπάρχει καταλληλότερο φαγητό για ένα κρύο σαββατόβραδο με φίλους. Κουβεντούλα, καλή παρέα, μπίρα και ένα τέλειο χειμωνιάτικο φουρνιστό. Συνταγή : Περικλής[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη νηστεία και όχι μόνο...όπου τα μανιτάρια,ως γνωστόν,αντικαθιστούν το κρέας. ΥΛΙΚΑ(3-4 μερίδες) 1/2 κούπας λευκό ξηρό κρασί1/4 κούπας ελαιόλαδο1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο διάβασα κάποτε σε ένα βιβλίο του «τεράστιου» Ιταλού σεφ Μάριο Μπατάλι. Έφτιαχνε ροζμπίφ με μια πάστα που δημιουργούσε αλέθοντας αποξηραμένα μανιτάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com3 ή 4 μικρές χοιρινές μπριζόλες άνευ οστού (υπολογίστε 120 με 150 γραμμάρια χοιρινό το άτομο) 500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια (1 συσκευασία), καφέ χρώματος*,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ Υλικα για 25 μπιφτεκακια : 500 gr μοσχαρισιο κιμας απο σπαλλα, 1 φλυτζανι του τσαγιου τριμμενη φρυγανια, 150 ml γαλα χλιαρο, 2 κουταλιες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κύβος ζωμός βοδινού 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλέτο, περίπου 225 γρ. η καθεμία 2 πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1,8 - 2 κ. αγριογούρουνο (ωμοπλάτη ή μπούτι), κομμένο σε κομμάτια 60 γρ. βούτυρο 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. αλεύρι 50 γρ. σοκολάτα, 85% κακάο για το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: caruso.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.com