γλυκα με μπισκοτα | μηλοπιτακια παρλιαρος | κανελονια με κιμα βεφα | σουπα λαχανικων απλη | πανσετες στο φουρνο | σπαλα χοιρινη συνταγες | κοκκινες φακες συνταγη αργυρω | συνταγες για νοστιμα σαντουιτς
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πετιμεζι σπαλα ριγανη μπασματι

Βρέθηκαν 37 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Χοιρινό με καυκαλήθρες

1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια),[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχαρίσια φιλετάκια με μπίρα και μουστάρδα

800 γρ. λεπτές φέτες μοσχαριού από τρανς ή κιλότο, χτυπημένες απο τον χασάπη μας ώστε να γίνουν πολύ λεπτές (εσκαλόπ), κομμένες σε φαρδιές λωρίδες 3-4 κουτ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσίζμπεργκερ

500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό) 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική - βλ. συνταγή στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Welsh Rarebit (Φέτες ψωμιού με κρέμα μπίρας και[...]

6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Xοιρινό στην κατσαρόλα με καρότα και μουστάρδα

1.000 - 1.200 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση μπούτι ή ψαρονέφρι 5 κουτ. σούπας μουστάρδα 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 1 κουτ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πολίτικος μεζές με γαλοπούλα, καρύδια και[...]

1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κουσκούς με μοσχάρι και σταφίδες

700 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή χοιρινό (ψαρονέφρι) ή κοτόπουλου, κομμένο σε μπαστουνάκια (λωρίδες) 300 γρ. κουσκούς 2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες 1 κίτρινη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πίτα με ψαρονέφρι

1 φύλλο από ζύμη σφολιάτας μαύρο και άσπρο σουσάμι Για τη γέμιση 700 γρ. ψαρονέφρι 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί), κομμένες σε μικρά κυβάκια 4-5[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρεμμυδόσουπα με κρουτόν τυριού

5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα του αγρού

Για τη σαλάτα 2 μέτρια μαρούλια, χωρισμένα στα φύλλα τους, κομμένα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια 200 γρ. σκληρή φέτα της αρεσκείας μας, σε κύβους 16 ελιές[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο* κομμένο σε λε­πτές λωρίδες πάχους 1/2 εκ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι 50 ml ελαιόλαδο 200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
«Πιτάκια» γεμιστά

Για τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 4 αυγά 4 κουτ. σούπας νερό 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για τη γέμιση 250 γρ. φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο 50 γρ. μπέικον,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζωμός κρέατος από κόκαλα

1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρόστο («ψητό» κρέας) γεμιστό με καρότο

1 κιλό μοσχαρίσιο νουά, σε ένα ενιαίο, ισόπαχο πλακέ κομμάτι για ρολό 3 - 4 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1/2[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σπετζοφάι καλοκαιρινό

1 κιλό πράσινες πιπεριές κέρατα (για να δώσουμε πικάντικη χροιά στο φαγητό, μπορούμε να προσθέσουμε καυτερές πιπεριές, όσες αντέχουμε) 1 μεγάλη μελιτζάνα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινό με μανιτάρια και κρασί Μαρσάλα

1.200 γρ. χοιρινό από μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 3 - 4 εκ. 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα μουστάρδας

4 φιλέτα μοσχαρίσια βάρους περίπου 180 - 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 4 εκ., αλατοπιπερωμένα 700 γρ. μικροσκοπικές πατάτες, βιολογικές, ακαθάριστες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τηγανιά με ψαρονέφρι και μανιτάρια

800 γρ. ψαρονέφρι, σε λεπτές φέτες περίπου 1 εκ. 80 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 κουτ. σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο, ή 1 κουτ. γλυκού ξερό[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρολό με κιμά κοτόπουλου και σάλτσα κάππαρης

650 γρ. κιμάς από φιλεταρισμένο κοτόπουλο (από μπούτι ή μείγμα από στήθος και μπούτι), περασμένος 1 φορά από το χοντρό κόσκινο, κρύος από το ψυγείο 1 αυγό[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινές μπριζόλες με δεντρολίβανο και σπόρους[...]

4 χοιρινές μπριζόλες βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία 4 σκελίδες σκόρδου, αναποφλοίωτες, ελαφρώς κοπανισμένες 1 κουτ. γλυκού σπόροι μουστάρδας (σιναπόσποροι -[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αρνάκι στο φούρνο με κόκκινο κρασί και γαρίφαλα

1 μπούτι αρνίσιο γύρω στα 2 κιλά 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας κεδροκούκουτσα (σε μπαχαράδικα αλλά και σε πολλά μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο τμήμα με[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σουτζουκάκια πολίτικα με κιμά κοτόπουλου

700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ψαρονέφρι με κόκκινο κρασί, μέλι και μουστάρδα

3 κομμάτια ψαρονέφρι (300 γρ. περίπου το καθένα), κομμένα στα 4 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα τύπου Ντιζόν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπριζόλες με κρούστα πιπεριών και σπιτικά[...]

Για τις μπριζόλες 4 μπριζόλες (μοσχαρίσιες κόντρα ή γάλακτος ή χοιρινές λαιμού), βάρους περίπου 250 γρ. η καθεμία - οι μοσχαρίσιες μπορεί να ζυγίζουν και 400[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Λουκάνικα με αυγά και πιπεριές Φλωρίνης

4 αυγά, προτιμότερο βιολογικά 2 μέτρια χωριάτικα λουκάνικα, προτιμότερο με πράσο, σε φετάκια 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένη και κομμένη σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κεφτέδες με φρέσκο και ξερό κρεμμύδι και άνηθο

Για το μείγμα του κιμά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από ελιά) 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο στον τρίφτη το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Εσκαλόπ με λεμόνι, κάππαρη και γλυκό κρασί

4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σπανάκι με αυγά μάτια, λουκάνικα και κρουτόν

1 κιλό σπανάκι φρέσκο (έτοιμο, καθαρισμένο, συσκευασμένο στο τμήμα μαναβικής των σούπερ μάρκετ) ή κατεψυγμένο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy