Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Για 4 άτομα 1 φλυτζάνι ρυζιού 100 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο 100 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.gr23/9/14 Μπιφτέκια μελιτζάνας με βρώμη. Τα κάνουμε burger ή τα σερβίρουμε με κάποια σος της αρεσκείας μας , αλλά τρώγονται εξίσου ευχάριστα μόνα τους. Κανείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο (χονδρό φύλλο) 6 μέτρια πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΑρχή Τριωδίου σήμερα και ανεξάρτητα από το τι συνεπάγεται για τον καθένα μας,για τους απανταχού κρεατοφάγους είναι σίγουρα μια ακόμη δικαιολογία....[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr290 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 230 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας 230 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κλωνάρια σέλερι 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.gr11/12/13 11,12,13, σήμερα 11 12 ΟΥ το 2013, το μενού έχει σαλάτα με ψητή κολοκύθα και chilli dressing. Βελούδινη , μελένια και πικάντικη. Συνοδεύω με αυτή[...]
Πηγή: zannetcooks.com30/12/16 Γέμιση με ψωμί και καρύδια για τη γαλοπούλα μας φέτος. Απλά, λιτά και χαμηλού κόστους. Είναι ιδανική στην περίπτωση που έχετε καλεσμένους[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠαραδοσιακό φαγητό της Αρκαδίας. Μια εκδοχή του θέλει να γίνεται με λαγό – εξ ου και η ονομασία «λαγωτό». Όμως στην πορεία καθιερώθηκε είτε με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν και Πελοποννήσιος στην καταγωγή, μέχρι πρόσφατα δεν είχα καν ακούσει για το λαγωτό! Ίσως να μην είναι όμως και τόσο περίεργο, καθότι πρόκειται για φαγητό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥΛΙΚΑ 6 κοκκινογούλια (παντζάρια) μικρού ή μέτριου μεγέθους (περίπου 1½ kg), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. Για τη Μαρινάδα 9 κουταλιές έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ για 4 άτομα Υλικά 800 γραμμάρια χοιρινό ψαχνό, κομμένο σε κύβους 100 γραμμάρια καρυδόψιχα, κομμένη στη μέση 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: greekouzina.gr