γλυκα ψυγειου αργυρω | τουρτα αμυγδαλου πετρετζικης | χοιρινο με γλυκοξινη σαλτσα | φριτατα διαιτης στο φουρνο | συνταγες κεφτεδες με ρεβυθια | τουρτα σοκολατα παγωτο ευκολη | ταρτα λεμονι digestive μαρεγκα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις παπαρδελες τσοφλι λουκανικo

Βρέθηκαν 54 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κουνέλι  στιφάδο

Κλασσικό και αγαπημένο πιάτο το στιφάδο. Ειδικά αν μαγειρευτεί με λαγό, κουνέλι η μοσχάρι γίνεται πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Μαγειρεύοντας για τον άλλο άνθρωπο

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εν μέσω της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, στήνει καζάνια στην μέση πλατειών και δημοσίων[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr

Τα βιβλία του Αυγούστου 2015!

Αυτό το μήνα διαλέξαμε με την πεταλουδίτσα μου υπέροχα βιβλία από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη! Η βόλτα μας εκεί, είναι πλέον από τις αγαπημένες μας! Να τα βιβλία[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Πασχαλινά σοκολατένια αυγά.

Ήταν να μη γίνει η αρχή!Όταν είδα ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα μόνος σου,σταμάτησα να τ' αγοράζω.Να βάζεις τη σοκολάτα που[...]

Πηγή: lamproukam.blogspot.gr
DIY Πασχαλινές Κατασκευές ...

Μερικές ακόμα ιδέες για κατασκευές που θα κρατήσουνε απασχολημένα τα μικρά σας παιδιά και θα περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας φτιάχνοντας διακοσμητικά[...]

Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Προτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ο Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας

Για πρώτη φορά γίνεται καμπάνια crowdfunding από Ελληνίδα συγγραφέα για να εκδοθεί το παιδικό της βιβλίο. Το βιβλίο πραγματεύεται ένα πολύ επίκαιρο θέμα, τη[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Βιβλίο Μαγειρικής - Μαγειρεύοντας για τον ΄Αλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

Μέσα από αυτήν την περιπέτεια που περνάμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε τουλάχιστον να γινόμαστε πιό άνθρωποι, να μην αδιαφορούμε για τον πλησίον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μαρινάδα για κουνέλι ή λαγό

Μια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Βιβλίο Μαγειρικής “Μαγειρεύοντας για τον Άλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Βιβλίο Μαγειρικής “Μαγειρεύοντας για τον Άλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Βιβλίο Μαγειρικής “Μαγειρεύοντας για τον Άλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Welsh Rarebit (Φέτες ψωμιού με κρέμα μπίρας και[...]

6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κομμάτια λαγού με μάραθο και εντόσθια,[...]

Η Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Σοταρισμένα μανιτάρια (Funghi trifolati)

Τα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Οι καλύτερες ιδέες για την Πασχαλινή σας[...]

Τα αυγά είναι σχεδόν το πιο σημαντικό σύμβολο για το Πάσχα , ο καθένας προσπαθεί να είναι ο πιο πρωτότυπος στο βάψιμο τους. Ποιός είναι ο απλούστερος και πιο[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy