Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μια λιχουδιά από την Μάνη Υλικά 1 χεράκι από αρνί ή μπουτάκι, σε μερίδες που το μαρινάρω σε αλατόνερο για 36 ώρες. Λαχανικά που δεν θέλουν ζεμάτισμα αλλά[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια ξεχωριστή κρεατόπιτα που φτιάχνεται το Πάσχα στην Ήπειρο! Αν τη δοκιμάσετε νομίζω θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 1/2 κιλό φύλλο κρούστας (μπορείτε να[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συκωταρια αυτή είναι πολιτικη συνταγη και ειναι πολύ μυρωδατη και νοστιμη ακομα και για αυτους που δεν την πολυαγαπουν.Κανονικα γινεται με μοσχαρισιο συκωτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία συνταγή που μόνο η μυρωδιά της αναστατώνει τις αισθήσεις. Ελπίζω να το απολαύσετε! Υλικά 2 κρεμμύδια , 1 κομμένο σε λεπτές φέτες και ένα ψιλοκομμένο 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΨιμάρνι Πασχαλινό (αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο ) του Μ.Σαββάτου, από την Ευρυτανία Υλικά 1/2 κιλό κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 250 γραμ. Φρέσκα σκόρδα 250 γραμ[...]
Πηγή: greekmasa.grΑνρόπιτα με φύλλο ζυμωτό : Σπεσιαλιτέ από τον Βόλο – Πηλιορείτικη Υλικά Για την γέμιση: 2 κιλών μπούτι αρνίσιο, μισό φλιτζάνι βούτυρο, 10 φρέσκα κρεμμυδάκια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 500 γραμ. τυροβολιά Μυκόνου ή ανθότυρο 4 αβγά 8 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα αρκετό άνηθο και μάραθο ψιλοκομμένα (Προαιρετικά) 100 γραμ. μπέικον ή λαρδί[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι από το Πήλιο και την φτιάχνουν για μεζεδάκι ή και κύριο φαγητό τις μέρες του Πάσχα. Υλικά 1 παχύ έντερο (μπουμπάρι) 1 μικρή συκωταριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα παραδοσιακό φαγητό από τη Δεσφίνα Φωκίδος , που ετοιμάζεται για το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Το ψήσιμο ξεκινάει από το μεσημέρι στους χωριάτικους ξύλινους[...]
Πηγή: greekmasa.gr