Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Ήταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 1 kg. πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο 4-5κγ ηλιέλαιο 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 8 2 κ.σ. σκόρδο, σπασμένες 10 κλ. θυμάρι 3 φύλλα δάφνης[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣτο προηγούμενο άρθρο της σειράς για την αναζήτηση της τέλειας σάλτσας Μπολονιέζ (Bolognese), παρουσιάστηκε ο στόχος της δοκιμής 6 διαφορετικών Μπολονιέζ, η[...]
Πηγή: caruso.grΗ σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη μαρινάδα 250 γρ. αλάτι χοντρό 4 κλωνάρια δεντρολίβανο μόνο τα φύλλα τους 5 κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα τους 1 κ.γ. πιπέρι σε κόκκους 2 τεμάχια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη σάλτσα 5 πράσινα μήλα 1 στικ κανέλας 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. ζάχαρη Για την πανσέτα 500 γρ. πανσέτα χοιρινή χωρίς κόκαλο σε φέτες 1 εκ. 250 γρ. αλάτι χοντρό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια την πανσέτα 1,5 κιλό πανσέτα χωρίς κόκαλο και δέρμα αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα 2 καρότα 2 κρεμμύδια 2 στικ κανέλας ½ κ.σ. μπαχάρι σε κόκκους 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com