Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Το αρωματισμένο ελαιόλαδο μπορεί να αποτελέσει ένα ωραιότατο ορεκτικό σερβιρισμένο με μπουκίτσες παξιμάδι ή μικρά ψωμάκια, αλλά μπορεί επίσης να αρτύσει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές. 30%[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 κόκκινο σγουρό μαρούλι 1 πράσινο σγουρό μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα Λίγο σπανάκι φρέσκο 1 μήλο πράσινο σε κύβους 150 γρ. μοσχαρίσιο πέταλο SARY 1 ρόδι 50[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΥλικά για 4 μερίδες Για τα μπιφτέκια: 750 γραμμάρια κιμά χοιρινό ή μοσχαρίσιο 3 κριθαρένια παξιμάδια 2 ντομάτες τριμμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 αυγό 1[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτη Λέσβο, περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, οι ανθοί της κολοκυθιάς είναι από τα πιο περιζήτητα κηπευτικά του καλοκαιριού. Τα πρωινά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνα ορεκτικό για όλες τις ώρες από τον Chef Χρήστο Τζιέρα Ημέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 150 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 500ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ 1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΚΥΜΙΝΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ 1 ΑΥΓΟ 1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΓΑΛΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.gr1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες 2 κ.σ. μέλι 1 σφηνοπότηρο τσίπουρο με γλυκάνισο 1 πορτοκάλι ή λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του) Σοτάρουμε τα[...]
Πηγή: cooklos.grΤο παραδοσιακό αρνί στη σούβλα δεν έχει φυσικά καμία ιδιαίτερη συνταγή. Η όλη ουσία είναι στη διαδικασία του σουβλίσματος και έπειτα στο αργό ψήσιμο του[...]
Πηγή: supersyntages.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr