Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Είναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή ΑΝΆΣΤΑΣΗ σε όλους. Τ αναστάσιμο φως ας φωτίσει το δρόμο και τις ζωές μας. Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!!!! Εδώ θα δείτε μερικές[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΜε συνεχές μάδημα στο τραγανό ψητουδάκι και τσιμπολόγημα, ξανά και ξανά, πάνω από το στριφογυριστό κοκορέτσι - ας το παραδεχτούμε, κάπως έτσι πέρασε η Κυριακή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν γοητεύτηκα ποτέ από τα γραφόμενα υπό της Τζούλια Τσάιλντ. Μπορεί κάπως να με κέντρισε η προσωπικότητά της αλλά πέραν αυτού ουδέν. Παρεμβαίνει κι ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ κοκκινιστός κόκκορας με χοντρά μακαρόνια απαντάται παραδοσιακά σε όλα σχεδόν τα νησιά του Ιονίου αλλά παραμένει φαγητό εμβληματικό για την Πελοπόννησο. Εκεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση ! Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε τις μέρες αυτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Με υπέροχα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή που λόγο των ημερών πρέπει όλοι να τιμήσουμε. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : π ροετοιμασία 1½ ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδάκια στο Νηπιαγωγείο θα μαζευτούν στην παρεούλα και η δασκάλα θα τα ρωτήσει: "Πώς τα περάσατε το Πάσχα;". Η[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr