Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 103 συνταγές
για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ηλιέλαιο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 500 γρ., και λίγο επιπλέον για το ζύμωμα μαγιά νωπή: 10 γρ. ελαιόλαδο: 5-6 κουταλιές της σούπας. αλάτι: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τις μορχέλες , το μόνο αξιόλογο μανιτάρι της Αττικής, είχα γράψει και πέρυσι. Φέτος οι κουκλίτσες εμφανίστηκαν νωρίτερα. Από τα τέλη του Φλεβάρη, λόγω του[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 Κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1 φλυτζάνι τσαγιού Κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΑπό τις πλέον ευκολοχώνευτες και ευεργετικές τροφές και πρώτης τάξεως μαγειρικό υλικό. Ιδανικό για μαρινάδες κρέατος, ως βάση για σαλάτες αλλά και έξοχο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι «ειδικές δίαιτες» πάντα μας τρομάζουν. Τις συνδέουμε με άνοστα συστατικά και άνοστα φαγητά, λες και κατά βάθος εξισώνουμε το νόστιμο με το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΧοτ ντοκ πολύ αφράτα και νόστιμα! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 325 γρ αλεύρι για όλες της χρήσεις 100 γρ νερό χλιαρό 100 γρ γάλα χλιαρό 3-4 κσ ελαιόλαδο 2 κγ μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτά τα μινι Hot Dog-άκια είναι νοστιμότατα και γίνονται ανάρπαστα. Υλικά Για την ζύμη 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 1[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.... ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ 15 gr ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ ΑΛΑΤΙ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ΚΙΛΟ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΈνα σνακ που αρέσει κυρίως στα παιδιά... λουκάνικα βραστά, τυλιγμένα σε μιαν αφράτη ζύμη μαγιάς με όλο το άρωμα της μουστάρδας. Πώς να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.gr